• Muhabbet
  • Okuduğunuz en ilginç post neydi?

Peridede benim şimdiye kadar okuduğum en ilginç post ‘eşi ile cinsel birliktelik yaşarken aldatıldığını anlayan hanımefendiydi ‘
Sanırım kısa bir tatile gittiği sırada eşi onu bir eskortla aldatmıştı,eve gelip eşiyle birlikte olunca eşi çok farklı bir performans sergilemişti ve şüphelenip araştırınca aldatıldığını öğrenmişti.Umarım çok mutlu bir hayatı vardır şimdi ❤️
Sizin de okuyup şaşırdığınız postlar varsa paylaşın beraber şaşıralım 😜

gizew esiyle swinger isteyen bi kadin vardi gecenlerde postunu hortlatmislardi yine😶🫢erkek zihniyeti isteyebilir de bunu bi kadinin istemesi beni sasirtmisti

gizew
      Bende şaşırmıştım, helal olsun da dedim hala diyorum

gizew Biri vardı eşi ilişki esnasında erkek isimleri söyleyip eşini onlarla hayal ediyordu,kadın da ne yapacağını bilemeyip bizden yardım istemişti o kadını çok merak ediyorum,ne yaptı ne etti kurtuldu mu o manyaktan

gizew Umarım bian önce def etmiştir pisliği öyle koca olmaz olsun çünkü,o zamanlarda da çok kızmıştım

gizew illa olmuştur ama ben hicbirseyi hatırlamadığım gibi bunu da hatırlamıyorum yazanlar olursa aaaa evet çok şaşırmıştım bende diyebilirim 😅😅