newmommy_ gizew esiyle swinger isteyen bi kadin vardi gecenlerde postunu hortlatmislardi yine😶🫢erkek zihniyeti isteyebilir de bunu bi kadinin istemesi beni sasirtmisti
newmommy_ gizew ya aceleden tam yazamadim da daha dogrusu bu tarz igrenc istekleri boktan zihniyete sahip olan erkeklerden duysak en azindan normal diyebiliyoruz cunku erkek nefsi it nefsi gibidir derler ama kadinlarin da bu tarz isteklere sahip olmasi beni sasirtti
kleopatranizzz gizew Biri vardı eşi ilişki esnasında erkek isimleri söyleyip eşini onlarla hayal ediyordu,kadın da ne yapacağını bilemeyip bizden yardım istemişti o kadını çok merak ediyorum,ne yaptı ne etti kurtuldu mu o manyaktan
kleopatranizzz gizew Umarım bian önce def etmiştir pisliği öyle koca olmaz olsun çünkü,o zamanlarda da çok kızmıştım
enerciiiii gizew illa olmuştur ama ben hicbirseyi hatırlamadığım gibi bunu da hatırlamıyorum yazanlar olursa aaaa evet çok şaşırmıştım bende diyebilirim 😅😅
llanjalee gizew çok var ama sorunca hatırlaması zor oldu şimdi 🙃 patlıcanla fantezi yapan bi çift vardı , yakın arkadaşı burda anlatmıştı ben en çok ona takılmıştım galiba 🤔 😁
enerciiiii llanjalee nimeti ne diye alet edersiniz ya ne kadar değişik insanlar var kimse göründüğü gib değil 😅😅
kleopatranizzz llanjalee Ahahah bir zamanlar Develer tellal iken, pireler berber iken bamyalar patlıcanlar havada ucuşurdu heey gidi heeey🤣🤣
4evlatanasi llanjalee 😂😂😂sen patlican deyince aklıma annemin arkadaşı 55 yaşındaki teyze geldi. Eşi vefat edeli yıllar olmuş buda her zaman patlican ile işini hal ediyormus. Bir gün yine yaparken patlıcan içinde kırılmış😃😃😃 Gece yarısı annemi aradı anlattı annem onu hastaneye götürdü orda cikardilar. Gulsek mi gulmesek mi karar veremedik. Ama çok komikti yaa doktorlar soru sormadan müdahale etmişler 😂😂😂
llanjalee gizew he birde şey vardı bir çiftte ilişkiye girdiklerinde tam birleşmeden önce kadın şeyine buz atıyormuş serin serin güzel oluyormuş özellikle yazları yapın diye tavsiye etmişti , denemedim var mı deneyen 😁😂😂
llanjalee enerciiiii değil tabi ben bir de tarakla mast. yapan bi kadını okumuştum ama galiba başka bir platformdu hatırlamıyorum 🙈😂