karamelek21 perimasali802_ shein ve temu canım temudaki daha gelmedi ordan ilk defa sipariş verdim ama sheinlr akraba olduk kargonun biri geliyor biri gidiyor bn işteysen komşular topluyor paketleri akşam teslim alıyorum🤣🤣🥴
llanjalee perimasali802_ bu modelde çok güzel renk ve desenler var bence ben beğeniyorum 🙃 tatlı duruyo
llanjalee perimasali802_ ben sevmiyorum zaten gecelik falan ,böyle şeyler seviyorum insan isterse her türlü fantezisini de yapar işvesini cilvesini de (bende yok o tür şeyler ama olsun) 🙃😍
enerciiiii llanjalee bordo çok iyi yalnız Bi bakicam askim sağol bunları bende beğeniyorum zaten de öyle Bi bakim dedim farklı önerileri olan var mıdır diye
karamelek21 enerciiiii ordada gümrük parası çok deyil diyolar tiktokta bi kaç kişi gördüm baya uyguna geliyor diyolar,bir kere bir dene alışveriş yapmayı ama parçalar harikaa kaliteden şüpen olmasın,neredeyse tüm elbiselerim ordan çarşı yüzü unuttum hep netten🤣
ESMERBOMBA_ enerciiiii enson eşim tül bi gecelik almış tangasıyla birlikte siyah öyle voav dedirtecek bişey değil ama idare eder
ESMERBOMBA_ enerciiiii enson eşim tül bi gecelik almış tangasıyla birlikte siyah öyle voav dedirtecek bişey değil ama idare eder