perimasali802_ perimasali802_ bn ona foto vs çok atardim oda sinir olurdu işi yarida birakip gelecekti izin vermediler 🤣
Annesininkizij perimasali802_ ya bizde de önce ve sonrası kavga oluyor sanki araya soğukluk girdi duzeltemiyorum ona göre sorun yok ama
perimasali802_ Annesininkizij cinsellik te gurur yapma canim bnde bazen mağaza gideriz eşimde söylerim hani hangisi guzel diye bna söylüyor ne bileyim ben benmi giyiyorum diyor eğilip söylüyorum hani bn giyiyorum ama görende sensin 😍
Annesininkizij perimasali802_ ya zaten sayilidir dile getirdiği canım gurur olmaz tabiki ama bende arzulanmak isteyen biriyim adım atıp ters teperse diye çekiniyorum
Annesininkizij perimasali802_ ay valla ömrü hayatımda yapamam heralde eşimin tepkisizliginden korkuyorum 😅
perimasali802_ Annesininkizij tepmez ya hem neden tepsin belki oda seviyor belli etmiyor yada konuşmayı sevmiyor onu sen acmalisin ki oda konuşsun istesin
Annesininkizij gizew ya daha önce işte heyecanli misin vs dedim yani ima ettim ama düz cevaplar verdi devamını kendisi getiremedi
Annesininkizij perimasali802_ ya nasıl yapayım ben bilemiyorum ondan yazdım yani siz yardımcı olun diye 😅
Annesininkizij perimasali802_ açmaya çalışıyorum ama ben açıldım sayesinde adam duvar yani hani ne seversin hoşuna gider diye açıkça da konuştum ama utanıyor mu napiyo ya da halinden memnun mu
gizew Annesininkizij sen yönlendir aşkım güzel bir foto at,detaylara çok giremiyorum ama @perimasali802_ yardımcı olur
perimasali802_ Annesininkizij yani sen konuyu açıyorsun o kapatıyormu yada değişik bir konuşma mi yapıyor