Annesininkizij enerciiiii evet bende böyleyim isteksizim ama o da gelmeyince bir ayı bulmuslugu var 😅 düzeltmeye çalışıyorum ama nasıl yapacağım tek başıma da olmaz gibime geliyor
perimasali802_ Annesininkizij isteksizim demeyin bak böyle dusunurek kendinizi zaten hazırlıyorsunuz ki @enerciiiii
perimasali802_ Annesininkizij olabilir canim bnde emziriyorum ama vakit bırakıyorum mesela Bazen yarida bile bıraktığım oluyor hani ama yine sonra devam 😂
Annesininkizij perimasali802_ kiz dün mesela dedim emzirmeyi bıraktım fln işte daha rahat oluruz vs dedim konuyu açtım no no yani 😅
perimasali802_ Annesininkizij 😂ay tam cildirmalik Sen bence ilk bir sürpriz yap hafta sonu bakalım nasıl olacak ama fırsat bulduğunda hafta sonu giyeceğin bir gecelik olsun üstünde ve çek ona at seni bekliyorum de bakalım
Annesininkizij Annesininkizij önerilerinizi dikkate alıp bir seyler yapmaya çalışacağım bakalım ya sonu güzel biter düzelir bir şeyler ya da kavgayla biter yine 😅
perimasali802_ Annesininkizij düzelir inşallah öyle düşünme kavga vs çıktı diyelim seni arzuluyorum esimsin sonuçta yani cinsellik konuş
perimasali802_ Annesininkizij sanki konuştukça bazi hatalar gün yüzüne çıkıyor keske demeseydin ya ama hiçbir şey geç değil 🔥
enerciiiii perimasali802_ dimi kimse benden daha istekli olamaz benim oldugum yerde sizin esameniz dahi okunamaz @gizew 1😅😅
Annesininkizij perimasali802_ haklısınız valla ben zaten en baştan vajinismusla savaştım bir ay kadar böyle istekliymis gibi davrandım ama hiç içimden gelmedi sonra burdan okuduklarimla istekli oldum biraz şimdi de eşimdeki hareketleri fakediyorum
Annesininkizij etoile evet ama eşimi seviyorum düzeltmek istiyorum acaba ilişki terapistine mi gitsek diye düşünüyorum
perimasali802_ Annesininkizij yillar gecsede unutulmaz emin ol bundan Oda kendince yapmış sen bırakmamış sin hâliyle oda artik ustelememis ve şimdi sen yapıyorsun ama eşin yapmıyor