Annesininkizij perimasali802_ haklısınız valla ben zaten en baştan vajinismusla savaştım bir ay kadar böyle istekliymis gibi davrandım ama hiç içimden gelmedi sonra burdan okuduklarimla istekli oldum biraz şimdi de eşimdeki hareketleri fakediyorum
perimasali802_ Annesininkizij nasil biz her konuyu maddi manevi esimizle konuşuyorsak cinsellik te oyle olmalı istemiyorsan şöyle beraber çözüm bulabilirsiniz hem sen belli etmesende erkekler bnce anlar bu durumu
Kbranur65 Annesininkizij eşim benim zorumla söyler ama gelince eve farklı tabi 4 ay falan ayrı kalırız eve gelince ateş topu gelir özlediğini söyler yüz yüze olunca hissettirir
Annesininkizij etoile evet ama eşimi seviyorum düzeltmek istiyorum acaba ilişki terapistine mi gitsek diye düşünüyorum
perimasali802_ Annesininkizij yillar gecsede unutulmaz emin ol bundan Oda kendince yapmış sen bırakmamış sin hâliyle oda artik ustelememis ve şimdi sen yapıyorsun ama eşin yapmıyor
Annesininkizij etoile ya terapiye ikna olmaz heralde yani ona göre sorun yok olabilir böyle arada diye dusunuyo her şey cinsellik değil diyo