enerciiiii perimasali802_ ya zaten öyle yaparım da bakalım şu an reglim diye ses etmiyor 😅yarın giderim ama 2 3 gün kalır geri gelirim o 2 3 gunde istekli olmam lazım yoksa nanay 🤣🤣
gultenmhmt enerciiiii bende çok istyorm ama malesef yapamiyorm anca bacagimi acacam iş bitsin tamam 😂
enerciiiii gultenmhmt biz istersek herseyi yapabiliriz ikizim bunların ağzına laf vermeyelim çıkaralım içimizdeki ateşli hatunu da kim daha istekli görsünler 😅😅
enerciiiii perimasali802_ olacak askim aaaa niye olmasın sen dur neler yapcam ben ona koşa koşa gidip 5i bir yerde alacak bana dur sen atarım fotosunu 😀😀
anonim9 perimasali802_ ay kız ben isteeee ne safimmm yaaaaa 😂😂😂 belli bı tüyo var mı peki şöyle yapsan daha rahat olursun diye 😂😂😂😂😂😂😂😂
anonim9 perimasali802_ nasıl beceriyosunuz hoppidi hop 😂😂 agrimiyo mu bacaklariiin. Benim kasiklarimdan kasma oluyor 😂😂
perimasali802_ anonim9 bndede oluyor canim sorun etme önemli olan destek al esinden ve kısa süreliğine de olsa yapabilirsin Bacaklarini eşinin bel kenarlarina uzat kalçanı kaldirip hafif eğilerek te yapabilirsin
anonim9 perimasali802_ az da olsa yapiyotyz da yinede o muhteşem hoppidi olmuyor 😂 ben bide kendimi de kasıyorum sanki adamı ezecekmisim gibi hissediyorum 😂😂😂 agirligimi vermemeye çalışayim derken odak sorunu olabilir
perimasali802_ anonim9 Kendi sorunumu kendim çözdüm gibi oldu 😂 Evt ondanda olabilir Kendini sikma rahat birak