Bubenimoykumm enerciiiii bazen doggy de ağrı hissediyorum ama acı değil zevk veriyor bence tam pozisyonu yakalamakla alakalı. Bunuda deneme yanılma bol tekrarla anlarız 😁
enerciiiii perimasali802_ e tabi illaki oluyor ama benim bahsettiğim acı farklı bir açıdan yoksa zevk verdiği zamanlarda oluyor
enerciiiii perimasali802_ istiyorum kız abartmayın sizde anacım 😅😅 kasıklarim ağrıyor bir kaç pozisyonda ondan bahsettim o da normal herhalde ya bekle resim bulursam atarım
perimasali802_ enerciiiii kendini kasarsan zaten aci olurki aşkım tabikide bazi pozisyonlar aci veriyor ama o anki zevkle dusunemiyorsun bile
enerciiiii gizew eh haliyle biraz kasiyorumsacma sapan hareketler nasıl kasmiyim 😀😀 ya Bi çoğun da sıkıntı yok bazılarında var
Yusra enerciiiii kız Dilan polata eşine 40 yıl hapis denmiş haberin var mı kadını yakından takipe almissin galiba 🤪
anonim9 enerciiiii ben sadece misyonerde rahatım çünkü yatıyorum 😂😂😂😂😂😂 ustteyken benimde bacaklarım agriyo ziplayamiyorum hatta doğru düzgün 😂😂 hep şu ziplayan kadinlari merak etmisimdir nasıl yapıyorlar diye 😂😂 kilodan diye düşünüyorum 🤪🤪