enerciiiii perimasali802_ aynen yapacak birsey yok yoruldum artık yüzümü yıkamak istemiyordum yeminle patates tarlasına dönmüştü sivilceden dokununca aciyordu
enerciiiii gizew umarım bişi olmaz ya kapalıyım, aten esarpla falan kapatıyoruz yüzümü de bakalım gitmicektim aslında ama kendi paramla ehliyet almak istiyorum gidivem bir hafta kötüleşirse mecbur birakicam kocam ödesin 😅😅
enerciiiii gizew doktor bana bir krem verdi dudak çatlakları için ama yüz için vermedi o kullanılır mı kii yüze yoksa bephantol mü alsam ya da sadece güneş kremi alıp nemlendirici niyetine mi kullansam
gizew enerciiiii yüze bepanthol sürme aşkım Dr danış güneş kremini de ona göre al.Dediğim gibi ağır bir tedavi kafana göre bişey kullanma
gizew enerciiiii Olsun aşkm Allah beterinden korusun.Geçen sene kardeşim erkek arkadaşını kaybedince cildi mahvolmuştu o hap tedavisiyle toparladı.Maşallah şimdi ışıl ışıl
enerciiiii gizew solante kullanıyorum devam edeyim mi dedim et dedi onu alcam gene bioderma da da aklım kaldı da solante alicam galiba
enerciiiii perimasali802_ yakınız da bakalım ne olacak eve gitmem gerek bırakamıyorum eşim nereye kadar dayanır onu da bilmiyorum
gizew perimasali802_ Cilt çok kuruyor aşkım hatta eller de kuruyor.Zor ve ağır bir tedavi ama sonucu çok güzel oluyor 😇