Kızlar sorucam unutuyorum siz ne düşünüyorsunuz devir kötü diye etek elbise giydirmeye çekinir oldum siz de böyle misiniz çok mu kuruntu yapıyorum kaç yaşında sonra siz dikkat ettiniz kız çocuğu çok zor erkekde zor ama yakın çevre de kötü şeyler yaşandı (komşu) ve çok korkar oldum o psikolojiği atlatamıyorum Allah evlatlarımızı korusun tüm evlatlarımızı

esmermelek etek elbise giydiriyorm bezli olduğu dönemlerde bile altına hep boxer giydirdim şuan da giyiyor, ve etekle elbise ile nasıl oturması gerektiğini söylüyoruz, şimdi elbiseyle bi yere otursa hemen eteğini düzeltiyor 3.5 şuanda, ben bu sene şort giydirmediö hiç geçen seneye kadar giyiyordu ama bu sene hiç istediğim boyda şort bulamadm çok kısalar. 2 3 yaşında bebelerin kıyaferletini düşünüyoruz o kadar kötü zamandayız ki ya Rabbim hepsini korusun, devir öyle ki neler duyuyorz kız çocul erkek çocuk hiç fark etmiyor artık, aallah iyi insanlarla karşılaştrsn hepsini inşallah

esmermelek bu sene pek elbise giydirmedim ama ileride asla altına direkt kilotla veya bezle giydirmem şort giydiririm diye düşünüyorum

esmermelek yaşı kaç olursa olsun dikkat etmek gerekiyor elbette.
      Ben zaten bezi de kayıyor diye illa bi boxer ve ya şort giydiriyorum zaten elbisenin altına. Şuan küçük ama 3-4 yaşına geldiğinde de aynı şekilde elbise altına muhakkak giydiririm penye şortunu. Dikkat etmek gerekir her zaman.

esmermelek ben 5 6 yaşına kadar etek altına tayt giydirdim. Bazıları görüyorum sadece üçgen külot giydiriyor. Malesef nefsi kayan el kadar çocuğa bile bakar . Şuan daha da tedirginim. Şimdi bir mağazaya git normal diz üstü şort yok t sh rtler crop gibi kısacık. Evde giyinmesine izin veriyorum hevesini alsın diye. Bu arada 4.sınıf oldu kızım büyüyor artık onu nasıl koruyacağımı şaşırıyorum. Çünkü artık senin seçtiklerini giymek istemiyorlsr bazen.

Bende öyleyim kızım 5 yaşında sürekli uyarırım elbise giydiğinde küçük gelen taytlarını kestim şort gibi altına giydiriyoruz bazen unutuyor çocuk nede olsa bacaklwrı açıyor dağınık oturuyor uyarıyorum , özel bölgelerini öğrettim kimsenin dokunamayacağını sadece gerekli zamanlarda ben ve doktor bakacağını birisi dokunacak olursa avazı çıktığı kadar bağırmasını tepinmesini vs vs yemin ediyorum 10 yıl sonrasını düşünüyor endişe ediyom ne yapacak kimlerle oturup kalkacak birşey mi yalayacak adı mı kötülenecek kötü insanlarm çıkacak vs , beni garibüm yoksa sütü bozuk insanların verdiği korkumu bilemem

Coolness benim gibi dikkst edenler varmış allahtan ben de düşünüyorum hep çok üzülüyorum aklıma bile getirmek istemiyorum Allah korusun her zaman

Sinee_ ay benim gibi biri alllahtan bende öyleyim ne olucak ne bitecek düşünmekten bıktım insanlardan korkuyoruz nasıl zor bi duruma gelmişiz gerçekten devir kötü

esmermelek
            Kızım 2.5 yaşında sayılır bu sene çoğunlukla elbise giydiriyorum daha doğrusu kendisi sürekli elbise giymek istiyor altına da hep şort giydiriyorum sadece iç çamaşırı ile içim rahat etmiyor büyüdükçe de böyle devam ederim diye düşünüyorum.

esmermelek kızım 2 yaşında elbise altına şort giydiriyorum sürekli kısa olmayan bu devir böyle yapacak birsey yok

esmermelek ben ev gezmelerinde giydiriyorum genelde dışarda sürekli düştüğü için uzun taytlar özellikle parkta falan dizleri fena oluyor yoksa sapkınlık konusuna gelince evlatlarımızn üzerinde olsun gözümüz markette parkta 1 sn dalgınlığa gelmiyor maalesef 😞geçen bı video gördüm aynı reyonda kadın dalgınlık bahanesiyle çocukları karıştırmış gibi yapıyor minik çocuğun elinden tutup götürüyordu az daha annesi fark etti bilmiyorum kurgu mu ama gözüm korktu

esmermelek amin cümlemizin inşallah 🤲 benim kizim daha çok küçük ya nasil koruyacam bilemiyorum

esmermelek aallahnkorusun hepsini, ben kendim de elbiselerim altına mutlaka tayt giyerim tedbirli olmak lazım heö çocuğumuz hem kendimiz için insanız düşeriz bişey olur vs

esmermelek Elbise ve etek giydiriyorum tabi ki, kısıtlamam çocuğumu o şekilde ama altına yarım tayt giydiriyorum, o da daha rahat ediyor. İçim rahat etmiyor malesef diğer türlü. Bi de çocukları yetişkin gibi giydirmemek gerekiyor, böyle şeyleri hiç desteklemiyorum ya

esmermelek Vala zaten ben kendimde öyleydim küçükken mini etek giyemezdim kısa diye veya çok açık giyemezdim. Kızıma da dinimize göre hareket etmeye çalışıyorum. 4 yaşında evet çok büyük değil ama şort giydiriyorum çok dar değil bol ve dizlerine yakın, kollarının altı gozukmesin diye sıfır kollu değilde kısa kollu tercih ediyorum. Elbisenin altına ayak uçları eskiyen külotlu corablarin diz kısmından biraz aşağıdan kesip altına tayt gibi giydiriyorum yazın kışın da tüm külotlu çorap giydiriyorum yani hem ortalıktan hem din açısından