Biz küçükken annem hep eteğin altına şort giydirirdi öyle alıştık hala aynıyım kızımada aynısını yaparım henüz 1 yaşında bezli ama bezini kimse görmek zorunda değil etraf sapık diye giydirmemezlik yapmıyorum tadını çıkartıyorum güzel güzel ne istersem giydiriyorum

esmermelek ben etek elbise almıyorum bile anaannesi alırsa alıyor ben korkuyorum incitecekler diye daha çok küçükler zaten de hatta annem senin sorunların var psikolojik destek al diyor bu konuda ben hep yanlarında da olsam bı anlık bir boşlukta bsiler yaparlar diye aklım cikiyo goydiremiyorum malesef 🙄

Ben cok giydirmiyorum sevmiyorum daha kucukler daha cok kisa pantolon yada boll elbise sevmiyorum kendim bile giymiyorum

esmermelek çok güzel bi konuya değinmişsiniz. Kız çocuğum yok benim. Ama bu konu ile ilgili düşüncemi paylaşmak istedim. Geçen bi kız çocuğu gördüm caddede 10 yaş felan vardır. Kot şort giymiş ama inanır mısınız boxerden dar bi şekilde ve o derece kısa. Tabi ki buna bağlamam ama tesettürlü olanların bu konuya daha çok hassasiyeti olur diye görünür hep annesi ise tesettürlüydü. Alakası yok bununla bence. Kendi kendime düşünüyorum kınamak istemiyorum sadece bu kız çocuğuna ne pis gözler değiyordur şimdi annesi bunu nasıl düşünmez dedim. En ufak fırsatta boşlukta bu kızın başına gelecek olanlara kim öncelik açıyor. O insan dışı davranışta bulunmak isteyen adi insana ne desek az tabi değişmezler ama birazda yol açmak sanki insanın elinde diye düşünüyorum. O yüzden kızlarımıza edebi hayâ duygusunu açıklık ve çıplaklık arasındaki farkı çok iyi öğretin. Şimdiki nesil açık gezmiyor çıplak geziyor. Tüm kötülüklerden uzak olmaları dileğimle

esmermelek canım altına boxer tarzı şortlar var onlardan giydir ben öyle yapıyorum bir de ayaklarını kapatması gerektiğini söylüyorum ama parka gidiyorsak tayt giydiriyorum şort giydirmiyorum