Maliye bakanımısın hesap sorma derecesinde bu denli hadsiz sorular soruyorsun bende onu anlamadım. Ben sana dedemin ecdadımın secelesinu malını mülkünün dökümünümü sunacağım. Sinirlenmeyim diyorum sabır deniyorsun. Burada benim bir çok kişiyle muhabbetim oldu, yeri geldi özelde de konuştuk konuşuyoruz ama hiç biri kalkıp senin gibi ille söyle diye üstelemedi. Kaldıki böyle konuları konusmayı sevmeyen biriyim. İsin gücün kalmadı benim eski yorumları inceleyip arabayımı buldun. Onuda sohbet arası söylemişimdir kalkıp şuyum var buyum var kime ne ki. Veya başkasının olanlarda banane ki. Ben hiç merak etmiyorum burada kimin nesi var neyi nasıl aldı. Bence sende gereksiz meraklarla zihnini yorma yani. Şunuda anlamadım biri birşey alınca ille kocasımı almalı, kendisi alamıyormu neden bu koca bağımlılığı, şuan bu olanlar olmasaydı emin ol eğer almak istiyorsam borca harca girer eğer ödeyebilecek güveni kendimde buluyorsam gidip yine alırdım. Bunun için bir kocaya gerek yok. Bir erkeğe gerek yok sen kocanı bankamatik gibimi görüyorsun ver parayı esyayı malı tamam KUŞUM.