BlackandBlack Kadının derdi başından aşkın birde sizler gibi dengesizlerle uğraşıyor demekki. Bu nasıl bir hırstır nasıl bir kindir. Neymiş efendim onu kıskandım dur yükleneyim. Nasıl bir vicdan varki çocuğundan dahi vurdunuz hemde kadının en üzüntülü olduğu sıra,boşanmaya kalktı demediğiniz kalmadı. Gerek sana gerek arkadaşına diyorum. Senden çok o kişiye lafım belliki yine buralarda ama açık etmiyor. Ben dış kapının mandalıyken bile en en üzüldüğüm kadının çocuğu ameliyat oldu ve durmayıp üstüne gidip üzüntüsünü yaşatmadınız sizlere açıklama savunma yapmak zorunda kaldı, o ufacık bebeğe demediği kalmadı. Çevresinde sizin gibileri uzaklaştırdığı için mutlu oldum iyikide görüşmüyor. Demekki gerçek hayatınızda da hiç durmadınız o sakin kadının canına tak ettiki uzaklaştı. Kıskanmak yerine biraz arkasında keşke dursaymışsınız. @Goat sende kapat bu hesabını git başka isimle geri gel. Yoksa gerçekten buraya kafa dağıtmaya geliyorsun uğraştığın şeye bak. Benimde önceden vardı buna benzer bir olayım gerçekten böyle insanlar takıntılı oluyor ve seni rahat bırakmıyor bir şekilde huzurunu kaçıracak keyfini kaçıracak şeyler yapıp duruyorlar