HurremSultan papatyamsigibi o zaman zevk almaya bak kanka boşver işkenceyi dkskksks o daha güzel zaten🤪🤪🤪
Eskobar papatyamsigibi yaa kızlar bizdeni bi sorun var diye düşünmüyor değilim ne bu hal😂😂😂 Ama ne gibi bi sorun olabilitki deli eden onlar arıyorum kendimde bişey yok yok yok😂
papatyamsigibi Eskobar kız ben normalde çok sabırlıyım aşırı ılımlı yaklaşıyorum ama beyefendi sanki antrapoza girdi 😂😂😂 bi degişik
papatyamsigibi enerciiiii farklı sevmedigi bir bölgeye geöti işte biraz mobing oluyor ama arkasındayım hep desteköisiyim bugün olsun bugün bırak diyorum yani birikmişimiz var zorda kalmayız hep destekçisiyim.
HurremSultan papatyamsigibi of aman ne siniri git söyle sertinden bir seviş bbirseyin kalmaz😂😂😂😂 akşama savaş var bebeğe sen bak ben işleri halledyim de sal kapının önüne ula bunlar bir bebeğe bakmıyor iki üç olunca evden kaçarlar 😂
papatyamsigibi HurremSultan ona bşr süre vermiycem bi kendine gelsin azgın teke gibi dolansın ortada 😂
papatyamsigibi perimasali802_ oy perimmmm 🥹 ama bu gidişle görücen aşko. Bu gidişat hiç iyi gidişat degil 😂
HurremSultan papatyamsigibi boşver sen kendini niye mahrum bırakıyorsun ona ceza ver ben o beni uzunce saatlerce on sevisme yaptırıyorum ben artık doyunca iliski oluyor.😂😂😂 Hatta ortasında çıkıyorum biraz daha op falam dksksmsm
perimasali802_ papatyamsigibi kız sanki bizim kocalar öyle değilmi vala öyleler deli ederler insani aman boşver Öldürmek kolay olaydı ben çoktan öldürmustum 😂( aşkımdan)
papatyamsigibi HurremSultan vallaha şuan camış gibi yatıyor akşama bakalım bilemiyorum 😂😂😂 keyfim yerine gelirse bakalım shdhhdd
HurremSultan papatyamsigibi yanlışlıkla üstüne duş uyansın dkksksms ama yanlışlıkla ayağın takılsın😂😂😂 ben o gün öyle yaparken düştüm dizimin üstüne komodiine vurdum diziimi avuç kadar morardı sen dikkat et😂
papatyamsigibi HurremSultan aslında uykusunda böyle bi tokatlasam sonra boldu falan diyim sarılsam hsjdjfjfjfj 😂😂😂 ama şöyle gelişine güzel bi tokat 😂😂😂