papatyamsigibi HurremSultan offf daha günüme var yaaaa 😂🤦🏻♀️ bide bugün pazar evde kesin öldürürüm ben bunu
HurremSultan papatyamsigibi o zaman zevk almaya bak kanka boşver işkenceyi dkskksks o daha güzel zaten🤪🤪🤪
bitterdelisi24 papatyamsigibi zorla bisey olmuyor gerçekten olduğunda da bir anlamı olmuyor. çocuk senin olduğu kadar onunda. anlamıyorum böyle bencil insanları yorgunsan karşındaki insan da yorgun ama bunu düşünmeyecek kadar bencil insanlar var maalesef
papatyamsigibi bitterdelisi24 1 ay öncesine kadar böyle degildi ilgilenir dışarı çıkarır oynar zaman geçirirdi hatta ikinci çocuk düşüncem bile vardı ne olduysa şu son zamanlarda oldu
bitterdelisi24 papatyamsigibi neden olabilir peki. alıştırma o zaman alışmaya başlarsa dönüşü pek olmuyor
papatyamsigibi enerciiiii farklı sevmedigi bir bölgeye geöti işte biraz mobing oluyor ama arkasındayım hep desteköisiyim bugün olsun bugün bırak diyorum yani birikmişimiz var zorda kalmayız hep destekçisiyim.
Sutlucikolati papatyamsigibi kız aynı kocamı anlattın 🤣🤣 sen öldür kocanı eğer ceza almazsan bana söyle ben de benimkini öldüreyim 🤣🤣
kizatasozu Sutlucikolati sende bana haber et ceza vermezlerse bende oldureyim insalh 3umuzu aynı kavusa atarlar jfjdjddjdj🤣🤣🤣
kimkimki papatyamsigibi kocalarda bir coşma var forum dan anladığım kadarıyla. Bilmiyorum Venüs merkül falan gibi birşey giriyo gene galiba da ne çözemedim 🤣
perimasali802_ Bu öldürme fikri bnden çıktı 🤣 Sonumuz hayrola Kimseye birşey yapmayın gözünüzü seveyim 😂