cansever Kızlar bakar mısınız daha adet olmama 8 gün var silik çizgi var ama hamile miyim bu ikinci yapışım o da böyle
papatyamsigibi cansever hamilesin canım erken döllenme olmuştur. Birde kaset testte çıkmış yani ikisinde de silik çizgi. İstersen yarın birde erken gebelik testi alıp onunla yap onda daha kesin sonuç alırsın ❤️
Eskobar cansever erken gebelik testi değilse 8 gün çok bir süre yani erken çıkmaz gibi bu kadar yarın değil sonraki gün birdaha yap kesin sonuç alırsın biraz daha koyulaşması gerek iki güne
cansever papatyamsigibi teşekkür ederim canım ben yanlış anlamışım geçen ay 14ünde adet oldum ama 2 gün oldum doğum kontrol hapını bırakmıştım büyük ihtimalle ondan oldu öyle hesaplayınca 1 aylık oluyor bugün adet günüm olarak gözüküyor bilmiyorum anlatabildim mi ☺
cansever Eskobar ya ben yanlış hesaplamışım geçen ayın 14 ünde adet oldum ama 2 gün oldum öyle hesaplayınca 1 aylık oluyor normalde 6 gün oluyorum programda öyle kayıtlı ya 8 gün var yazıyordu
papatyamsigibi cansever anladım anladım büyük ihtimalle hapı bırakınca hemen hamile kaldın😂 çogu insanda öyle oluyor hapı bırakınca spral çıkınca hemen kalınıyor