perimasali802_ Moonlight_ kız alma not Nolur nolmaz bosver Sen güzel güzel hasret gider Eja o nedir bicakmis 🤣
romeonunjulieti Eskobar yanlışlıkla oldu dedik inanmadılar eşimin beni bicakladigini sandılar aslında ilk ben yaptım 🫣
xyzem romeonunjulieti aşkım sen niye seks gecenizi anlatıyorsn onun yerine bunlarla giriş yapsaydın ben seni kapıda karşılardım seks herkeste var sende bıçak araba ne ararsan var, 😂😂
romeonunjulieti xyzem ne bileyim ilgi görmez sandım aslında basımızdan geçen olayları bi post yapayım ben yarın dur
romeonunjulieti Moonlight_ arabasında birini gördüm meğer kuzeniyle nişanlısını eve bırakacakmış bende yanlış anladım arabanın üzerini çizdim Eda yazdım bide tekerlerin havasini indirdim anahtarla
Moonlight_ romeonunjulieti aaaaaa oda arabayi üzerinemi sürdü iyi ki bicak yoktu sen onlarida bicaklardinn Askim simdi nasilsin peki hala cok kiskancliklarin varmi böyle
xyzem romeonunjulieti biraz daha düşkün olursan adam ölecek galiba sevgi dozunu azalt sen burdan ötesi mezar 😂
romeonunjulieti Moonlight_ çok fazla var hemde ona belli etmem ama telefonunu falan karıştırırım üstünü koklarım parfüm falan varmı diye arabasını kurcalarım bu zamana kadar bişey denk gelmedi