llanjalee HurremSultan gerdekte 8kez yapmışlar zevkli olmasa yapabilirler miydi ? Sen ben gibi değiller ekstrem bi çift bebiş 😁
HurremSultan llanjalee bizde ilk ilişkiye girdiğimiz gün defalarca yaptık da bizimki skandaldi yani zevkli geçmesi imkansızlasti 🥲
HurremSultan llanjalee ayrıca bu anlattığı çok farklı bir ilişki stili değil bence normal degilmi biz hep böyle sevişiyoruz 😂😂 buraya çıkıp adım adım naptigimizi mi anlatalım kanka 70+ çift yok burda hemen hemen herkez böyle sevismiyor mu😂😂😂
xyzem romeonunjulieti sen kocana kadın bacağı resimli olan bi parfümü nasıl gösterirsin nasıl kullandın onu ya kocan onu düşündüyse kadının bacağının üstünden arabayla geç bence 😂
HurremSultan romeonunjulieti Suriyeliler yapar👌🏻 ama hepsi değil tabiki çok efendi namuslulari da var
llanjalee romeonunjulieti bence kırmalısınız 8 az fazlasını yapan vardır kesin , en azından kendi rekorunuzu kırın
Moonlight_ llanjalee ben yatiyorum artik güzellik uykum kacmasin yarin yolum uzun 🤣 siz benim yerime kalin yarin rapor edersiniz ahshahahhaha
llanjalee HurremSultan evet swvişme konusunda ok ama gerdek gecesi 8 kez yapan ya da birbirimi bıçaklayıp sonra hastaneden can ciğer çıkan kaç kişi vardır ki o açıdan ekstrem 😂
romeonunjulieti llanjalee inan bikez tüm kıyafetlerini sakladım evden gitmesin diye sonra yine kavga kavgadan sonra sizin dediğiniz gibi fikfik 😂
HurremSultan perimasali802_ ikimizde de aynı etiketler varya yorumlarını okurken ben bunu ne zaman yazdım diyorum 😂😂😂😂