llanjalee HurremSultan oha çüş Hürrem 56 ne mümkün mü ben kesin ölürdüm gir çık yalama yapar kız insanın şeyi 🙈🙈🙈🙈😁😂😅😂
Moonlight_ llanjalee ben yatiyorum artik güzellik uykum kacmasin yarin yolum uzun 🤣 siz benim yerime kalin yarin rapor edersiniz ahshahahhaha
HurremSultan perimasali802_ ikimizde de aynı etiketler varya yorumlarını okurken ben bunu ne zaman yazdım diyorum 😂😂😂😂
Moonlight_ perimasali802_ gitmem lazim askitom yarin yola cikmadan yine girerim sabah sonra aksam girerim galiba anca 🙈
llanjalee HurremSultan evet swvişme konusunda ok ama gerdek gecesi 8 kez yapan ya da birbirimi bıçaklayıp sonra hastaneden can ciğer çıkan kaç kişi vardır ki o açıdan ekstrem 😂
HurremSultan llanjalee ben oraları okumadım bıraz daha bilgi edineyim anlatın nolmus kısaca lütfen 😁🤲🏻
perimasali802_ romeonunjulieti kız tabikide şaka yani 😂 en az gece 5 yapmışimdir oda çok nadiren oluyor
Moonlight_ llanjalee tesekkür ederim jalemm dikkat et kendine seni @Medusa emanet ediyorum ahahahha 🤣 iyi geceler kizlar ❤️😘🫂