Oluyorumanlasana romeonunjulieti sen kimsin halilisonun anası vibei aldım koğcaam da koğcaam😂😂 sende hoşgeldin 🫶🏻
Coolness romeonunjulieti sana da yeni bi isim bulmak lazım, anladık kocana aşıksın ama fıkır fıkırda kaynıyorsun 😂 çok Türk dizilerine hakim değilim yeni karakter yüklensin buraya
aayhhh romeonunjulieti ben burda bi kaç kez gördüm 5defa 6defa şimdide 8defa diye okuyorum merak ediyorum anlamış deyildim. Biz mesela 1saat öncesinde kocam hap kullanıyor doğal içerikli sonra 50dakika 1saat sürüyor bizimkisi.
romeonunjulieti aayhhh bizim ilk gecemizde oldu 8 olayı ozaman da baya içmişti düğünde ondan mi bilemedim bosaldigi an 5 dk içinde yeniden aktif oluyodu böyle böyle 8 defa oldu iste sonra sabah olmuştu zaten bi anda olup bitmedi yanı baya 9 saat falan uğraştık
enerciiiii romeonunjulieti yanlış anlama ama ne gerek vardı 😅 Bi ben mi duygusal yaklaşıyorum bu olaylara abi ya sevdiğinle evlenmişsin hersey bitmiş ilk defa birlikte uyicaksinjz sarılıp ne bilim tamam onu da yaparsın da 8 defa da değil be mümkün değil yani
romeonunjulieti xyzem yaparken bişey hissetmedim ama sabahında baya sancım oldu hatta krem ilaç falan kullandım
romeonunjulieti Oluyorumanlasana Allah korusun ben o kadından asla hazmetmiyorum nedenini bilmiyorum Ama kocama çok aşığım evet 🥹💜
romeonunjulieti enerciiiii eşim öyle istedi bende ona hayır demedim hicbizaman reddetmem onu canım kocam ayım ❤️🔥
Oluyorumanlasana enerciiiii o kadar yorgunum ki 😂 gırgır yapacak halim yok düşün siz takılın gelcem ben