Elizabeth İyi geceler canlar ballar ya bende mi problem var bilmiyorum eu bir haftadır aşırı kötü hissediyorum eşime mi çok odakliyim anlamadım sürekli bir ilgi isrmee poh pohlanma istiyorum herşeyi yanlış anlıyorum ne bilim eşime böyle laf sokuyorum en ufak şeyde kiriliyorum sonra kırıldığımi anlamıyor diye daha çok kırılıp üzülüyorum ay sinir oluyorum kendimden ben kırıldım demesem anlamaz bile yani sanki ben onun üstüne daha çok titriyorum o titremiyor gibi hissediyorum sevgisinden şüphem yok kesinlikle ama hossettiremiyormu anlamadım aslında ilgili ama ben daha çoğunu istiyorum beklenti içine girince de olmayınca aşırı üzülüp depresif oluyorum benim düşündüğüm gibi düşünmüyor ay bana bı akıl verin nerde hata yapıyorum ben
Blondie Elizabeth Benim eşimde sevgisini belli edemez asla kendide der ben seni çok seviyorum ama belli edemiyorum içimde yaşıyorum bunu hep diye ayrılık yasamıstık busefer herey bitiyordu anlasmalı açtık hatta davayı kendisi geldi hatta bana sarıldı ben sensiz yapamıyorum diye ağladı o gün anladım ki beni gerçekten seviyormuş erkekler bizim gibi değiller biz kadınlar duygularımızı belli ederiz ama onlar içlerinde yaşıyor hep
kimkimki Elizabeth bu aralar havadan mı sudan mı bilmem bir dengesiz geçiş var gibi. Bende aynı durumdayım bi depresif mutsuz. Eşim normalde çok ilgilidir ama bu aralar boşlukta gibi olduğum hissi geliyor hep.Dün tv izliyodu gittim yanına başım da çok ağrıyordu şefkate ihtiyacım var dedim hemen başımı aldı gögüsüne koydu saçlarımla oynadı bir süre mesela..Erkekler bazen sözlü uyarı bekliyorlar. Ben tavır yapmak yerine açıkça ihtiyacım olanı dile getirme taraftarıyım. Çünkü onlarda gün içinde çalışıyorlar bir sürü şeyle uğraşıyorlar yoruluyorlar sürekli bizim duygu geçişimizi farketmelerini istemek biraz haksızlık gibi geliyor bana.
Elizabeth Az önce ilişki oldu mesela aslında istekliyim ama kırıldığımi anlar belki diye isteksiz gibi yaptım mesela şimdi konuşmak istesem ortada bişey yok niye böyle dusunuyon diyecek yani net fazla mi onemsedim gotunu kaldırdım ben nettim,😊
Oluyorumanlasana Elizabeth valla erkekler anlamıyor ha tripten direkt konuş bence beni boğ Sevgi ve ilgiye de 😂
Elizabeth Blondie seni seviyorum falan der ne bilim bazen çok hissederim bazen buz dolabı sanki bizimkisi çok fazla bunlara böyle olmak gerek
Elizabeth Oluyorumanlasana öyle de yapmak istemiyom sinir oldum aha yatıp öküz gibi uyuyor bende her firsaatta müzik açıp derdime dert ekliyom iyice bide ben fazla takintiliyim kendimi ciddi anlamda degistmek istiyorum bu huyumu her seferinde yapmicam diyom ama gene bu hale geliyorum kendime ediyorum hep
Blondie Elizabeth Bende öyle bazen çok hissederim sevgisini bazende hiç hissetmem bence bizimkisi çok fazla kendimizi uzak tuttuğumuz zaman inanki onlar peşimize geliyorlar birde öyle denemek gerek
Oluyorumanlasana Elizabeth öyle biri değilsen zor cnm ya mesela bende arkamdan koşsun aman beni ilgiyle boğsun istemem 😂 istemediğin ot dibinde biter mislali bizde tam tersi
Oluyorumanlasana Elizabeth yani şimdi ben şöyle böyle yapıyorum diyemem bence eşim benim ilgili Sevgi ihtiyacımı karşılıyor ondan aramiyorum bazen oluyor ki işten gelir yemek yer uyur sabah kalkar ise gider taa akşam yemekte görürm ama ben böyle olduğu zamanlar ne var biraz benimle vakit geçirse diye düşünmek yerine hak veriyorum çalışıyor işi zor yoruluyor diyorum kendim hallediyorm bazen şeytan dürtüyor bir sen mi çalışıyorsun de şuna diye ama uymuyorm ahahah😂
Elizabeth Oluyorumanlasana hmm benim işim şeytani alt etmekle benimki esnek çalışıyor şükür yani evdeyken de napalm sıkıldınız şu bu sorar eder yani iş yerinde bazen görüntülü arar sürekli mesaj atar arar naptınız diye ama ben daha fazlası diyom işte benim gotum kalkik heral adamın değilde 🤣🤣🤣
Elizabeth kimkimki kesinlikle öyle bugün kendime çeki düzen verdim her anlamda mesela yeniden doğmuş gibi oldum kafama takmamam gereken herşeyi takiyormusum meğer azıcık yüzüm düşse askitom demeye başlar haksızlık ettiğimi düşündüm biraz
Elizabeth perimasali802_ ilk onunla başladım kendimi daha çok sevmeye başladım kendimi daha çok onemsedim ve daha mutlu oldum ve bu enerjim eşime çocuğa yansıdı maşallah sübhanallah bugün herkes pek keyifliyfi