Bu ilk postum🙈 4 yıllık evliyiz eşim sürekli istiyordu ben yapmak istemiyordum midem bulanıyordu.Hatta niye böyle şeyler istiyor diye üzülüyordum kendi kendime.Buradaki yorumları okuyunca normal gelmeye başladı geçen gün yine yaparken eşim oral yapmamı istedi bende burdaki gazla yaptım oda bana yaptı ama ben zevk alamadım.daha uzun süremi yapması lazımdı ilk diye biraz kastımmı kendimi bilmiyorum.Bugünde önce ven ona yaptım sonra o bana yapcaktı benim şeyim ıslandı ben istemedim yapmasını tiksinir diye.Ben yaptığımda eşim zevkten dört köşe oluyor ama ben tadını alamadım henüz
İlk Oral🔥
selenaaaa ahsjahhsa yine yeni uyelik yine ilk post cinsellik… ama onyargili olmicam bu seferrr. Ya orala yaptikca alisiyorsun aslinda ben ilk yaptigimda kusmustum cok kotuydu. 😂😂😂 acikcasi ben de zevk almiyorum ya kocam
Bilmiyo ya da bana zevkli gelmiyor ama sirf ona yapiyorum diye istiyorum😂😂 niye sadece hep
Ben yapayim
Ki. Bazen aslinda cok fena bosaltiyo ama cogu zaman zevk alir gibi numara yapiyorum
selenaaaa kendini kasmamalisn ayrıca eşin yapmasını bilmiyor olabilir kızlar zevk almamaniz imkansız
selenaaaa ilk oral yapisinda esine iyi zevk vermissin bence gerisini takma 🤣🤣🤣
Sutlucikolati haha evet🤣
Oluyorumanlasana olabilir bir kere daha denicem😂
newmommy_ evet bende alıştım ama niye sedece ben yapayım😂
selenaaaa islandiysan demmki hoşuna gitmiş keske biraksaydin
perimasali802_ yok o bana yapmadan ıslandı bende yaptrmadım midesi bulanır falan diye
newmommy_ zevk almamak imkansız ben erken boşalacak için yapsın istemiyorum resmen o dk bana bişiler oluyor ne kadar kendimi kasarsam kalayım
selenaaaa ay ıslansın nolcak onun akıntısı da senin ağzına geliyor şu Allahın cezası lazerim bir bitmedi sürekli teklif ediyor ben reddediyorum 🤦♀️
enerciiiii kanka o zaman benimki beceremiyo😂🥴
newmommy_ valla olabilir sonuçta insan zamanla öğreniyor
aayhhh tamamen bitiriyomu kaç seans gidiyorsunuz
aayhhh evet ama çekiniyorum yinede😁
Kızlar oral postundayım akıl verin bana.eşimi oral a nasıl yönlendire bilirim aramızda hiç bu konu geçmiyor 😂istediğimi nasıl belli edebilrim
abasiyanik diğer posttan gördüm eşinden uzaksın galiba şuan benim gibi 🥲 mesajda belli et bence bu durumu farklı şeyler mi denesek yaz ne gibi derse oral yapalım mı merak ediyorum hiç denemedik hazır birbirimizi özlemişken farklı şeyler deneyelim de 😁
abasiyanik dokunup almayı teklif etsen
Yada eline alip üstüne cikip opebilirsin sonra gerisi gelir 🌸
selenaaaa hayır erkek o suyu hissettiğinde zevk aldığınızı anlayacak ben çok zevk alıyorum çok hoşuma gidiyor