Oluyorumanlasana selenaaaa kendini kasmamalisn ayrıca eşin yapmasını bilmiyor olabilir kızlar zevk almamaniz imkansız
enerciiiii selenaaaa ay ıslansın nolcak onun akıntısı da senin ağzına geliyor şu Allahın cezası lazerim bir bitmedi sürekli teklif ediyor ben reddediyorum 🤦♀️
enerciiiii newmommy_ zevk almamak imkansız ben erken boşalacak için yapsın istemiyorum resmen o dk bana bişiler oluyor ne kadar kendimi kasarsam kalayım
abasiyanik Kızlar oral postundayım akıl verin bana.eşimi oral a nasıl yönlendire bilirim aramızda hiç bu konu geçmiyor 😂istediğimi nasıl belli edebilrim
veraeyl abasiyanik diğer posttan gördüm eşinden uzaksın galiba şuan benim gibi 🥲 mesajda belli et bence bu durumu farklı şeyler mi denesek yaz ne gibi derse oral yapalım mı merak ediyorum hiç denemedik hazır birbirimizi özlemişken farklı şeyler deneyelim de 😁
perimasali802_ abasiyanik dokunup almayı teklif etsen Yada eline alip üstüne cikip opebilirsin sonra gerisi gelir 🌸
_OceanLove selenaaaa hayır erkek o suyu hissettiğinde zevk aldığınızı anlayacak ben çok zevk alıyorum çok hoşuma gidiyor