TombulHatun fatmake sıkıntı yapma kendine bence yanlşlıkla olmuştur diyr düşünüyorım, art niyetli bile olsa ben direkt görüntülü arayacağınu sanmıyorm dan diye, muhtemelen yanlşlk oldu ama sen gözlemle şimdiye kadar ters bir hareketini bakışını görmediysen
enerciiiii fatmake eğer şimdiye dek hir yanlışını gormediysen kötü bir düşüncesi olan biri direkt görüntülü aramaz ki bide o saatte eşinin evde olduğu vakit evham yapma hemen Bi yanlışını gormediysen
melaykeeee fatmake eee zaman ne diye ortalığı birbirine katarsıınız ki ? Eşinize söylemeyin çünki ortada hiçbir şey yok
aayhhh fatmake ee o zaman neden bu kadar abartdın. Birdaha her hangi bir numaradan telefon gelirse lütfen aç hiç bir şeyden korkma sorulan soruya göre cevabını düzgün ver yeter eger kendinden eminsen
TombulHatun fatmake bence bulandırma ortalığı adam yanlışlıkla aradıysa bu sefer eşin tavır alavak adama karşı aynı ortadayken sürekli onu kontrol edip her hareketindenşüphe duyacak adamn benve gerek yok
melaykeeee fatmake seni böyle düşündürecek bazı şeyler mi oldu önceden yoksa durup dururken neden böyle bir düşünceye kapılır ki bir insan ? Yanlışlıkla olabilir ya da ona kuzenin aramış olabilir eşinin telefonundan
fatmake melaykeeee yani numaram yok onda onun numarası da bende beni gecenin bı yarısi araması kuzenim aramamis ben ona da msj attim napiyorsunuz diye dedi otuyoruz çocuklar uyuo eşimde şimdi geldi
Oluyorumanlasana fatmake niye imkansız olsun yahu benim çok başıma gelir öyle arkadaşımın eşinin numarası görümcemin eşinin numarasi kayıtlı hepsi eşleri aramış tabi