_OceanLove Can sıkıntısından açtığım kaçıncı post bilmiyorum ama okurken keyif alıyorum. Hadi gelin 28 Temmuz’u beraber bekleyelim. Adetine yakın olan gebelik Testinide buraya atabilir.
_OceanLove kkeelleebbeekk ayyyy tebrik ederim. Allah sağa Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️💋 darısı başıma 😂❤️
kkeelleebbeekk _OceanLove ya şöyle diyim 14 haziran adet gününde gecen ay sonrasında hic korunmadik esim şehir dışına gitti geldi 27si yumurtlama günüydü o günde değerlendirdik onun üstünden 12 gun geçti ben test yapmaya başladım ama nerdeyse her gun yaptım nedagtifti kan verdim yine yok umudu kesmistim sonra temmuz 13u geldi adet olmayı beklerken lekelenme olmuş kahve geldi ben adet olacagm sandım bekledim bi vardi bi yoktu artması da sabaha kadar da vurmadi tam 14unde dayanamadım acile gittik kan verdim beta 15 çıktı dedi cok cok erken oda muhtemelen adet gecikmesi olmadan öğrendiğim içindir ama sonrasin test yaptım çıkmadı idrarda hemen çıkmaya biliyor 2 gun sonra yine baktirdim beta artmış var dedi yarin yine gidecem
_OceanLove kkeelleebbeekk ayyy ne güzel ben bir sürü test almak istiyorum ama eşim izin vermez biliyorum. Öylece bekliyorum 😂😂
_OceanLove kkeelleebbeekk erken gebelik testide buralarda bulamıyorum ne yapacağıma şaşırdım. Çokta düşünmek istemiyorum piskoloji olarak belirtiler çıkıyor falan
kkeelleebbeekk _OceanLove ya cok erken olunca onda da çıkmayabikiyor bende cok sabirsizim ondan da yapmıştım cikmamisti
_OceanLove kkeelleebbeekk adetime 11 gün var evet değerlendirdim. 2 gün arayla ilişkiye girdim. Yumurtalama gününde 2 gün ara arda ilişkiye girdik sonrasında yine 2 günde bir devam ettik şimdi en son dün ilişkiye girdik 19 tekrarlayacağız
aayhhh _OceanLove nasıl söylüyorsun 2gün sonra yapalım die oda o gün yapıyormu yoksa sen mi cilvelendiriyorsun. Bu ay ben gece işimiz var hazırlan falan diyordum eee gece oldu adam uyuyor sabah yine söyledim aynı şey sonra küstüm buna bana demezmi sen elinden geleni yapmalısan kısa giyin bilmem önümde otur ben ihtiraslanıyımda sonra yapayım diye o yüzden biz bu ay bişey yapmadık adam uyudu uyumass bile telefonla meşguldu ben sinirimden hiç bir şey yapamadım
_OceanLove kkeelleebbeekk evet ya şey diyorlar sayılı gün çabuk geçer vallahi yalan billahide yalan geçen ay bir yıl gibi geçti ama bu ay bir bakıyorum 11 gün kalmış akışına bırakmak gerekiyor
_OceanLove kkeelleebbeekk sen kaç kiloyla hamile kaldın canısı ben 50 kilo olabilirim yemeğim çok az canım hiç bir şey istemiyor çabuk acıkmıyorum az yiyorum ama kendi elimde değil sadece bugün canım yemek istiyor acıktığımı hissediyorum. Birde kendime sakın hamileliğe bağlama sus diyorum 😂😂
_OceanLove aayhhh vallahi aşkım ne desem ikimizde bebek istediğimizden iki gün arayla giriyoruz ama ben yorgunum desem yapmaz. Yapalım yada yapmak istediğimde eşim oyun oynadığında kulaklığını çıkarıp öperim falan göz kırparım ben odaya çıkıyom sende geç olmadan gel aşkım derim. Oda gülümser hadi çık geliyorum der. O gelmeden vücudumu güzelce temizler özel bölgelerimi yıkarım yani pardon ama koku yada tadı güzel olsun diye 😅🤭 güzel ve çekici bir makyaj yapar en sexi geceliğimi giyer [Ben bir koku sadece ilişkiye girdiğimizde kullanırım ikimizde çok seviyoruz o kokuyu] ve parfüm sıkarım. Odayı karanlık yapar etrafta küçük sarı ışıklar açık bırakırım bazende şarkı açarım o gelemden ben yatağa geçip sexi bir pozisyon alırım 🤭😙😉
_OceanLove aayhhh birde yani eşimin beni hiç kılı görmesini istemiyorum. Özel bölgelerimde tüt varsa hemen alırım yoksa gecelik giyemem tüysüz gecelik daha çekici 😂😉😚