Eskobar zarifhanim sen bir tane leke çıkarıcı önermiştin my rabbit onun linkini atabilirmisin bana yanlış bişey almayayım şimdi ikili paketi varmış doğruysa eğer alsam çok olmaz değilmi
zarifhanim Eskobar Şuydu canım. Bir tane alıp denesen uzun süre gider zaten.Çünkü bir ölçek ile 4 5 kıyafet lekesi çıkabiliyor. Beyazlar ile renklileri ayrı ayrı atarsan daha iyi olur renk geçmesin. Memnun kalırsan öyle ikili üçlü paketler sipariş edersin. 🤗
Eskobar zarifhanim beyazların hepsi birlikte yıkanabiliyormu Birde renklileride ayrı ayrı demiştin sanırım
kizatasozu Eskobar benim yigenim çamaşır suyu içti evet evet yalnis duymadınız hastaneye falanda gitmediler hicbiseyde olmadı kusmus zaten bişey olmaz bence uzulme
zarifhanim Eskobar beyazları beraber koyabilirsin. Renklileri hiç beraber bekletmedim. Özellikle kırmızı siyah pembe gibi renkleri. Onların lekelerini tek tek çıkarmak daha iyi olur.
Eskobar HurremSultan iyi çok şükür teşekkür ederim bugün gezdik tozduk bana karışmayın elimi tutmayın diyor beyfendi 😂 Geyikleri falan gördük içlerine gidecek sanırım içtiğinin etkisi😂😂 Kendi hükmetmek istiyor😂
HurremSultan Eskobar kız benimkiler de öyle viiii anam bu veletlerin özgür olma çabası ne ya bizde istiyoruz elimizi faln tutmayın da bı eğriyi doğruyu öğenin bekleyin 😂😂
Eskobar zarifhanim yıkadığın suda tekrarmı bekletiyorsun yoksa ayrı ayrı sumu hazırlıyorsun su sıcakmı soğukmu