HurremSultan Eskobar parka gitmeye korkuyorum kızım kimde ne görse yanına gidip bakıyor gözlerinin içine gel diyince de gelmiyir millet ben öğrettim sancak o kadar numaraci 😂😂😂
HurremSultan Eskobar üzülüyorum da ya bu durum geçicii mi acaba dönemsel mi heo mi böyle kalacak knk çok ayıp djdkkdkdk
Eskobar HurremSultan biz kızların ortamında konuşuyoruz hepimizin çocuğu birbirinden beter bu konuda😂😂
Moonlight_ Eskobar gec oldu ama dün bizde patlican kebabi pirinc pilavi ve cacik vardi kayinvalidemin ellerinden 🙈 Bugünde gözleme var🙈
Eskobar Moonlight_ bugünde bende patlıcan kebabı var yanına bulgur yaptım pirinç daha güzel oluyor ama yanınada yoğurt mük 🤤
enerciiiii Eskobar ay ben o kadar yapıyorum onlara bir gün de onlar bana yapsın Bell olmaz Bi gideyim bana da bırakmış olabilirler 🙄
kizatasozu enerciiiii off biri bana aşure yapsa elini öperim başıma koyarım çok sevap işler vala ama kimse yapmiyooo 😭😭
enerciiiii kizatasozu sen yap aşkım biraz zahmetli ama yılda hir yapılıyor sonuçta bende ilk defa yaptım
enerciiiii kizatasozu bak melaykeeee tarif verdi aşure postunda var googleden de bakabilirsin ben öyle yaptım zor değil ya ugrastirici sadece ama değer