Hanımlar merhaba biz 4 senelik evliyiz birtane çocuğum var eşim evlendiğimiz zaman cinsellige baya düşkündü sonra üste bir takim işlere falan girdi çok yoğun bir 2 sene geçirdi birde ben hamileydim o zamandan beridir pek cinselligimiz yok hatta tedavi görücez bu konuda neyse bende belki cinselligi ister diye baya 4 5 sefer ona teklif ettim oral yapmaya bana yapmasını istemedim ben ona yapmak istedim o da her seferinde sacmalama pis şey ağza konur mu dedi bende birdaha ustelemedim burda oral hakkında yazılanları okuyunca acaba benim eşimde mi bir sıkıntı var diye düşündüm
Oral istemeyen erkek var mı?
Bu arada eşim temiz bir insandır gercekten
denizinanne eşimle nisanliyken bu konuda konuşmuştuk kendi istiyordu peki sen yapar mısın demiştim merakımdan sordum o da temiz olursa yaparım tabi ki demişti evlendik kendi istiyor yapılmasını ama ben yapmıyorum bende kendime yaptırmam hiç teklif te etmedi zaten bana ters geliyor
denizinanne Kimine göre kesinlikle olmalı,kimine göre olmasa da olur,bu tamamen sizin eşinizle ilişki dinamiğinizle alakalı ☺️
Lovely_00 ya aslında bana da çok iğrenç geliyor ama aramızda o kadar isteksizlik var ki belki o tarz şeylerle isteği gelir diye düşündüm burda yazılanları da okuyunca
denizinanne oral istemeyen sevmeyen sex ve haz nedir asla öğrenemez bence 🫥
Regl olmuştum hiç sunmadım bende o gün ne olduysa oral yapayım mi dedim saçmalama pis şey diyor yemek yiyorsun falan dedi Benimkide aynı o yüzden bende daha üstelemedim
denizinanne ne bileyim erkeklerin geneli en sevdiği şeydir bence ben eşime yapmaya bayılırdım kendisi de çok severdi bende bana yapılmasını istemem ama
pembiss hiç yaptırmadin mi canım
sevimlikedi yok bebeğim valla ben bana yapılmasını sevmem ya ama ben yapmaya bayılıyorum
pembiss tabi senin tercihin ama onunda zevki bi başka yani 🫢
sevimlikedi yapar mı hiç sormamıştım ama 😋
pembiss yapsın bi zahmet sen yalıyorsunya onunkini 😂
sevimlikedi ayyy evet 😂
denizinanne olabilir demmeki istemiyor
Herkes yapacak bir kural yok 🌸
sevimlikedi haz meselesi bazıları oraldan haz alabilir evet ama bazılarında tiksinc gelebilir isteyen istediğini yapabilir sex özgürlüktür iki tarafta isteyecek yada kadın eşine yapiyor eşi tiksindigi için karısına yapmıyor buda bencillige giriyor sonuçta ikisi de üreme ve boşaltım organı tercih meselesi
Lovely_00 kesinlikle haklısın herkez aynı şeyi sevip aynı durumdan zevk alacak diye kural yok
denizinanne bence o an igrençlik diye birşey kalmıyor,örnegin oral yapıyor eşim bana ki her ilişkide yapar,oraldan sonra o ateşle öpüşürüz,bnde ona bir kaç kez yaptım ilk zamanlar midem bulanıyordu alırken ama sonra alışınca tam tersi zevk alıyorsun o ateşle azım oraya değdi demeden öpüşüyorsun🫣 (eşim benden hiç tiksinmedi her ilişkide önce ön sevişme sonra oral ve sonra birleşme oluyor) benim eşimde erken noşalma sorunu var o yüzden ön sevişme oral beni rahatlatıyor sonra birleşme oluyor, sana tavsiyem eşinle konuş bu konuları ne istiyorsan
Zevkler ve renkler tartisilmaz… ben pek meraklisi degilim esimde sex hayatimda cok iyi degisik mekan yada stil olsun daha cekici geliyor bize…