denizinanne istemeyen erkek yoktur sanıyordum çünkü oral güzel yapıldığında gerçekten iki taraf için de zirve, zevk meselesi, bu dediğimi cinselliğin gurmesi olanlar anlar
Oral istemeyen erkek var mı?
yaren41 sormadan yap oda aynı şeyleri söyledi bana ben kendim istediğim için gece yaptım şimdi bazen kendi istiyo
kizatasozu ya acaba ters tepki verirmi diye çekiniyorum bende tiksinir mi küçük düşmek istemiyorum
denizinanne bnce bir sürpriz yap belki seninde hoşuna gider de
Zaten sonra dış gargara vs temizliğini yapıyorsun oyle kalmıyor yani🤗
perimasali802_ şu an şehir dışındayım döndüğüm zaman denerim umarım ters tepki vermez Eylül başı dönüşüm o zamana kadar özlemişte olur
denizinanne o zmana kadar bunlarin sinyalini de ver gelince kendi ister belki 🤭
denizinanne benim eşimde hiç istemez en baştan beri saçma görüyor yapmaz da halbuki ben isterim 🤷🏼♀️
denizinanne Ne yaparım ne yaptırırım. Bir iki defa denedik, yok bana göre bişey değil
denizinanne yap bence sormadan birden yap yine hoşuna gitmezse pwsini bırakırsın
kizatasozu bunlara hiç bişey layık değil uzak dursun yeter
perimasali802_ ya o konularda pek başarılı değilim maalesef eşimin libidosu düşük olunca maalesef banada yansıyor daha önce hiç öyle mesajlar atmadığım için pek cezbedici konuşamam diye düşünüyorum öğrendiğim az buçuk senide peride sayesinde öğrendim
denizinanne iliskinize heyecan katin bak gerçekten bir söz bile insani uçurur yani
Sen bir adım at eşine çünkü gerçekten bazen cinsellik sıradan geliyor zamanla ve olan isteğin bile gider
Sen yaparsın valla 💐
perimasali802_ ne yazabilirim mesela başlangıç için fazla iddialı olsun istemiyorum ya mesela geçen sana dokunmayı çok özledim yazdım o görmeden geri sildim bende seni özledim diycekti ve ben onun devamını getiremiycektim
denizinanne 😂ya niye siliyorsun kiz sen bak silmek yok tammi 😅
Seninle ten tene olmayi çok özledim 🔥
Nefesini boynumda hissetmeyi 🔥
Kokunu istiyorum
Alevli konuşmalar yap
Ona seksi bir fotoğraf at
Sen geldiğinde sana küçük sürprizlerim var
Geldiğinde oral yapin 🔥
Farklı pozisyonlari deneyin
perimasali802_
Senin yazaciginin devamini getirmen için yazıyorum ayni o cümleyi eşine at devamında karşılık olarak bunları yaz.
ellerini bedenimde gezdirisini
Seni düşündükçe beni ateş basıyor 🥵 😂
perimasali802_ valla yarın bu dediğinizi bir deniyim inşallah güzel sonuç alırım çok teşekkür ederim
perimasali802_ ya bu konuda söz veremiycem inşallah ben silmeden görür 😂
denizinanne alırsın canim sadce dozunu kaçırmadan yap bak gor ama aklina ne gelirse ateşli cümleler yaz utanma eşinden 🤗
denizinanne silme bak 🤣
Yemin et vallahi dalilim bak