denizinanne istemeyen erkek yoktur sanıyordum çünkü oral güzel yapıldığında gerçekten iki taraf için de zirve, zevk meselesi, bu dediğimi cinselliğin gurmesi olanlar anlar

denizinanne benim eşimde hiç istemez en baştan beri saçma görüyor yapmaz da halbuki ben isterim 🤷🏼‍♀️

perimasali802_ ya o konularda pek başarılı değilim maalesef eşimin libidosu düşük olunca maalesef banada yansıyor daha önce hiç öyle mesajlar atmadığım için pek cezbedici konuşamam diye düşünüyorum öğrendiğim az buçuk senide peride sayesinde öğrendim

denizinanne iliskinize heyecan katin bak gerçekten bir söz bile insani uçurur yani
    Sen bir adım at eşine çünkü gerçekten bazen cinsellik sıradan geliyor zamanla ve olan isteğin bile gider
    Sen yaparsın valla 💐

perimasali802_ ne yazabilirim mesela başlangıç için fazla iddialı olsun istemiyorum ya mesela geçen sana dokunmayı çok özledim yazdım o görmeden geri sildim bende seni özledim diycekti ve ben onun devamını getiremiycektim

Seninle ten tene olmayi çok özledim 🔥
        Nefesini boynumda hissetmeyi 🔥
        Kokunu istiyorum
        Alevli konuşmalar yap
        Ona seksi bir fotoğraf at
        Sen geldiğinde sana küçük sürprizlerim var
        Geldiğinde oral yapin 🔥
        Farklı pozisyonlari deneyin

perimasali802_
          Senin yazaciginin devamini getirmen için yazıyorum ayni o cümleyi eşine at devamında karşılık olarak bunları yaz.

ellerini bedenimde gezdirisini
          Seni düşündükçe beni ateş basıyor 🥵 😂