kkeelleebbeekk sekssiz duramayan bacılar hamileyken naptiniz 5 haftalık hamileyim canım hic istemiyor ama esim istiyor risk almiyorum ama onu da cok ihmal etmek istemiyorum bu isi nasil halledebiliriz sürtünmeyle falan mi oral demeyin zaten midem bulaniyor 😀😀😀
perimasali802_ kkeelleebbeekk ben yaptim 😂 misyoner pozisyonda yapabilirsin bnce çok kendini zorlamadan
kimsinsen kkeelleebbeekk ilk gebeliğimde düşük yaşadım ikincisinde de riske atmak istemedim üç ay boyunca bişey yaşamadık bence uzak durmaya çalışın
Lovely_00 kkeelleebbeekk düşük riskin yoksa sert bir ilişki olasindan kaçın ama ne olur ne olmaz şuan sana tutunmaya çalışıyor 😊
kukuliiiii kkeelleebbeekk haftada bi falan yapıyoduk bişey olmuyor risk yoksa ama okadar çok kusuyodumki canım hiç istemiyodu orası ayrı
perimasali802_ kkeelleebbeekk göbek adım olmuş 😂 Şaka bir yanada aşkım eşin biraz daha sabretsin doktoruna söyle ilk gebeliginde riskin varmiydi şeker hariç
perimasali802_ kkeelleebbeekk az daha dayanın o zaman 😂 benim gebelik şekerim çıktığında 3aylik tim ama yinede yapiyordum ya sanmıyorum ya bir riski olduğunu ama senin doktora sorman lazım
HurremSultan kkeelleebbeekk ben aşırı yukselmediysem sürtünme ile ilişki oluyordu 😂 yani kafama göre ilişkiye de girdim sürtünme ile de yaptık elimle.de yaptım hayır yapamam istiyorsan kendin yapabilirisn de dedim çünkü hamilelik döneminde durumlar biraz tuhaf olabiliyor😂😂😂 bazı zamanlar aşırı yüksek bazı zamanlar aşırı düşük libido da olabiliyor yani demem o ki kendi vücuduna bebeğine göre degisiyor bu durum. İstiyorsan çok sert olmayacak şekilde yavaş yavas sevisebilirsiniz 5 hafta hala küçük bir hafta ama eğer kötü isen kendini zorlama sonuçta hamilesin🥰🎀
Elisam2022 İlk 3 ay yerleşme döneminde biraz uzak durmak bence iyi olabilir. Onun haricinde çok sert olmadan ve gobuse baskı uygulamadan yapılabilir, bebis kesede olduğu için zarar görmez