lanjalee kleopatranizzz görürsün sen görürsüüüğn 💐 hadi gör bakayım bak çiçek yolladım sana hadi minnoşum hadi bıdığım hadi 😘♥️
lanjalee kleopatranizzz çünkü sen benim minik bıdığımsın tabi ki yumuşamalısın hiç kıyar mıyım ben sana gel buraya hadi 🫂🙃
kleopatranizzz lanjalee Ya senin bu tatlı dilin yok muuu beni bile deliğimden çıkarıyor ahahahhah 🫂😂😂
lanjalee kleopatranizzz seni bile mi aaa aşkolsun alınırım bak kendine öyle şeyler deme bu beni üzer ♥️😘😅
lanjalee kleopatranizzz diyetteyim kleo sus ! 😅 canım şerbetli şekerli çikolatalı ne varsa çekiyo 😭😭😭😢😭😢😭😭😭
kleopatranizzz lanjalee ahhaha soba borusu mu iyiymiş jfjfjfj istikrarlı devam et halledersin sen jalem🫂
lanjalee kleopatranizzz 3 kilo verdim yine de vermem lazım ya çok zor diyetten nefret ediyorum 😅 lezzetsiz tatsız tuzsuz şeyler
kleopatranizzz lanjalee Ay Amin Amin ağzın bal yesin(çikolata,pasta,kebap,serbetli bütün tatlıları yesin) jgkgkgkgk nede olsa parantez içi okuyamıyorsun sen
lanjalee Moonlight_ işte bu tam benlik bi dua , evrene güzel mesajlar yollayalım inşallah kleo şişmanlar 😅