Moonlight_ busenihicalakadaretmez antep fistikli bende cok severim burda hangisi iyi bilemedim🙈 pikoyuda yazdim kenara😋
Eskobar Moonlight_ isimlerini hiiiç aklımda tutmuyorum valla eşime bu güzeldi bundan al diyorum garibim ikiletmiyor
Moonlight_ enerciiiii bugün peynirli taze soganli Chips aldim cok sevdim 🤣 Karam Browni ve piko listemde simdi🙈
Kbranur65 Moonlight_ çikolata eti fıstıklı browni lays cipsi yoğurtlu yeşillikli doritos barbekü soslu ve olmasa olmazim çekirdek
perimasali802_ Moonlight_ hepsinden birer tane al dene benim çok sevdiğim şeyler var ama hatırlayamıyorum ki Ama bimde kalpli bir kek var çok güzel içi pembe dışı beyaz çikolata Bide üçgen kek var fındıklı boyle içi sos dolu ayyy gece gece canim cektigg
Moonlight_ perimasali802_ tamam yarin bimde ararim onlari insallah bulurum😅 benimde canim bisey cekiyor ama ne cekiyor bende bilmiyorum🤣
aykirikadin Moonlight_ Moonlight_ benimde canim bisey cekiyor ama ne cekiyor bende bilmiyorum🤣 Fik fikten başka bişey değildir🤣
etoile Moonlight_ ben Eti cin , tutku, eti browni ve Ülker kare çikolatalarin.sutlusu bitter i ve fistiklisi çok seviyorum. Caramio ve snearkersss favorilerim arasında. Ya albeniyide çok seviyorum.