romeonunjulieti Ben 3 aylık korunma ignesi aldım yarında hastaneye gidicem kızımın kontrolu icin gittiğimde iğneyi götürsem acilde enjekte ederler mi acaba bilgisi olan varmı sağlık ocağı çok uzak gitmek istemiyorum
2minnosannesi romeonunjulieti aylık iğne kanama fazls mı yapıyor acaba spiral aşırı kilo kaybı yaptı bnde ya şimdi aylık iğne düşündüm kanama fazla olursa yine aynı olur o zaman 🥲
perimasali802_ romeonunjulieti söyle Uzak bn gidemiyorum siz yapsanız yaparlar ordaki hemşireler Kaç aydır kullaniyirsun herhangi bir etkisi varmi
romeonunjulieti perimasali802_ kırkım çıktığında yaptım süresi yarın bitiyo bide iste yarın yapacam yeniden yan etki olarak aşırı ara kanama yaptı bende 15 gün şiddetli kanamam vardı serumla durdurdular acilde
perimasali802_ romeonunjulieti ebem bırakmadı işte adetini keser dedi bide yaşim küçük hormon yukleme dedi ufff spiral de kaldi napacam ya prezde tek olmuyor deliricimmm 😬😂
_OceanLove perimasali802_ yani eğer çocuğun yoksa hormonu etkiler bozar. Bende iğne taktırdım koluma ismi neydi unuttum adet gördüm normal sonra adetim bitince ara ara kanamalar başladı sonra adet olmamaya başladım 4 ay adet olmadım. Doktor gidip kolumdakini çıkardım hayla adet görmeyince yine yanına gitmek zorunda kaldım. İlaç yazdı öyle adet oldum ama çocuğun var sorun etmez her hal
perimasali802_ _OceanLove 3 aylik ve 6 aylık gebelik olmasin diye kullanılan igneler var onlardan bahsediyorsun
_OceanLove perimasali802_ benimki 5 yıla kadardı ama iğne kolumun içine takılıyor üsten dikiş atlıyor. 5 yıldan sonra etkisinin geçeceğini söylediler
_OceanLove perimasali802_ a evet evet 🤣🤣 bir an ismini unuttum bir daha gelmedi aklıma Kürtçesi geldi sadece 😂🤣🤣