kızlar 16 temmuz salı günü beta 32 idi doktor gene baktir demişti artış var mi diye dun yine baktirdim 1325 çıkmış 1 haftada o kadar artış olur mu 2 günde bir 2 katına çıkıyor ama hesaplara gore 300 400 arası gelmesi gerekiyordu yada ben eksik bisey mi biliyorum bide ikiz gebelikte mi cok artış oluyordu daha kese görmedim pazartesi gideceğim lütfen bilen anlayan yazsin hesaplara gore 5. haftadayim
Beta hcg anlayanlar ???
kkeelleebbeekk evet olur 2 günde bir iki katı artışı olur sen bir hafta sonra gitmişsin bildiğim üzere gayet normal bir artış 5 hafta 20- 7300 aralığında olur
_OceanLove 2 günde bir 2 kat hesaplayinca o kadar ckmiyo ama
kkeelleebbeekk gayet normal canım
kkeelleebbeekk normal belki bir yerde hata hesaplıyoruz biz ama gayet normal bir yükseliş
Evet ikiz gebelik olabilir 1200 benimdi ilk ogrendigimde. Ultrason muayenesinde ikiz kese gorundu.
zuku aaaa
@kkeelleebbeekk hadi inşallah kuzum hayırlısı haberini bekliyoruz ❤️❤️
kkeelleebbeekk sağlıklı olması icin 2 güne 2 kat diyorlar hele ki ikiz ise daha çok absürt olabiliyor katına bakmayin 2 kat sağlıklı olduğunu anlamak adına
zuku kac haftalık ti
hacererdgn evet canim ama aklına takıldı ilki bu kadar artmamisti bi anda 1 haftayı hesaplayin 2 günde bir salı 32 idi perşembe 60 olsa cumartesi 120lerde pazartesi 240 olsa salı kan verdim hadi 300 deyin yanlış miyim nasil o kadar artış oldu onu anlamadım kese pazartesi bakacak cok heyecanlıym
_OceanLove ya ikiz olsaaa 🥰
kkeelleebbeekk inşallah kuzum ❤️❤️
kkeelleebbeekk 6 haftalik ultrasonda baktik 15 gun sonra doktor muayenesine gel demisti
zuku şuan benimde 5. haftam bitiyor da bebek göründü mu icinde
kkeelleebbeekk evet canim hemde ikisi gorundu 😂
zuku yani keseyle beraber bebek görünüyor dimj sonrasında kalp atışı icin gittiniz sanırım dimi ailede var mi ikiz
Evet esimin butun kardeslerinin cocuklari ikiz😂😂 annesi tarafi cogunda ikiz. 8’inci haftada kalp atislarini duymustuk.
kkeelleebbeekk 5 hastalıkta kalp atışını bile zor duyabiliyotlar 8. Haftada genelde bebisler görünür en net 7 haftalikta kalp atışı duyuluyor 2 çocuğumda hep 7. Haftada çağırdı doktorlar 5 haftalikta alttan bu cihazla dinlemislerdi yani duymazsan korkma
2minnosannesi alttan herkes yapmıyor onu sizinki iyi bakmış
zuku benim de teyzelerim ikiz eşimin babası ve amcası ikiz bu de dayı kızları