3oda1salonmide kkeelleebbeekk üstte. Kalsın bir bilgim yok bende de hipertansiyon var ve gebelik istiyorum randevum var 10 gün sonraya merak ediyorum neler olacak
_OceanLove kkeelleebbeekk ama aşkım benim bir tanıdığım hamilelik ile şeker hastasına yakalandı ve şu an doğuma birkaç günü var
_OceanLove kkeelleebbeekk vallahi bilmiyorum ama tel bildiğim hamile kaldığımda bir kaç ay sonra şeker hastalığına yakalandı
_OceanLove kkeelleebbeekk gebelik şekeri mi bilmiyorum ama artık kalıcı gebelik bitince geçmiyor şeker hastalığına yakalandı
2minnosannesi kkeelleebbeekk diyet uyguluyorlar iğne içinde dozları varsanirim bebek kilo alımı anne kilo alımı göz önüne alınıyor diye biliyorum
kkeelleebbeekk 2minnosannesi diyetteyim ve insulin iğne kullanıyorum 10 dozla başladım düşmüyor şekerim 2 2 arttırdık 16 ile devam
perimasali802_ kkeelleebbeekk uzme tatli canini kuzum benim geçecek inşallah bu durumlar Bebeğini düşün
kkeelleebbeekk perimasali802_ insallah ya gerçekten cok zor hem hamile olup hem seker hastasi olmak heran kokuyor insan ve canım bise çekince de Zadar gelir diye yiyemiyorum sürekli sebze yiyorum
perimasali802_ kkeelleebbeekk onu sağlığı için canim benim 😍 Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲 Lütfen bunu düşünerek kendini üzme ♥️
azade_m kkeelleebbeekk bende diyabetli bir gebeydim. Dikkat edince bir sorun olmuyor. Ama kızım benim vucudumun yuksek sekerine alistigindan dogunca sekeri dusmus doktorlar mudahale etmisler.