_OceanLove Kızlar dün geceden beri başıma geçmeyen ağrı girdi haylada devam ediyor çok rahatsız olmaya başladım ilaçsız nasıl geçer bilen ver mı?
Goat _OceanLove Eczanelerde migren bantı diye geçiyor ben hamilelik döneminde çok fayda görmüştüm. Kısa sürede rahatlatıyordu istersen dene canım. Geçmiş olsun
TombulHatun _OceanLove enseme buz torbası koymak yada kafamı soğuk suyla yıkamak iyi gelir bana, migren taşı var naneli keskin bir kokusu var oda iyi geliyor
3oda1salonmide _OceanLove limonlu kahve içebilirsiniz buz tutabilirsiniz başınızı sıkıca bağlayabilirsiniz imkanınız varsa karanlıkta uyuyun iyi gelir serin duş iyi gelebilir
_OceanLove zuku ya gebelik oluşup oluşmadığını bilmiyorum eğer varsa korkuyorum çünkü etki ediyor bebeğe 😢
_OceanLove TombulHatun öneri için sağol hazır elimde bu varken hemen bant ile enseme yapıştırırım 😂❤️🙈
_OceanLove 3oda1salonmide karanlıktata yatıyom ama belki telefonu yanı başıma koyduğum içindirde bilemiyorum ama geçsn artık hiç bir şey istemiyorum
3oda1salonmide _OceanLove soğuk değil de normal Türk kahvesi şekersiz yapıp içine limon damlatın etki ediyor