Gulsum12 kızlar oğlumun yarın doğum günü var 2 yaşına girecek sade bi pasta istiyorum üzerine ne yazdırabilirim sizler neler yazdırdınız
TombulHatun Gulsum12 ben hiç pastanın üzerine yazdrmadm, altlığa iyiki doğdun kızımın adı yazılıydı 2 sene öyle yaptm 3. Sene pastasını ben yaptm hiç birşey yazmıyordu o yüzden 😂 Efsaneler Temmuzda doğar yazdır aklıma o geldi 😂
enerciiiii Gulsum12 yani pek birsey gelmedi aklıma ama şey olabilir emir 2 yaşında ya da iyi ki dogdun oğlum olabilir arkadaşların da dediği gibi iyi ki doğmuş bu arada 🥳
Eskobar Gulsum12 ben birley yazmadım pastayıda kendim yaptım “one” yazılı pasta süsü vardı onu diktim
Gulsum12 @perimasali802_ @gizew @TombulHatun @HurremSultan @Moonlight_ @enerciiiii @Kardeleennn @Eskobar @ladymomm
gizew Gulsum12 Nice mutlu yıllar diliyorum şimdiden canım ❤️ Ben klasik ‘iyi ki doğdun oğlum’ diye yazdırmıştım 😄
perimasali802_ Gulsum12 ilk göz ağrım iyiki doğdun diye yazabilirsin canim ben öyle yazdim Şimdiden iyiki doğmuş paşa 💐😍
ladymomm Gulsum12 Ben hiçbir şey yazdırmamıştım. 3 pastasını da kendim yaptım hiçbirinde yazı yoktu 😅😅