Sessizakipci Merhaba, spiral taktırmak istiyorum. Devlet hastanesinde süreç nasıl işliyor? Adet öncesi gitmek gerekiyor mu yoksa adet dönemine mi randevu almalıyım?
3oda1salonmide Sessizakipci bildiğim kadarı ile adetli iken spiral takırmak için sıra alıp geçiyorsunuz direk kuzenim öyle yapmıştı
buket33 Sessizakipci 5 ay önce gittim sabah gidersen daha iyi olur adetin 3. gününde kan tahlili sonucundan sonra takıyorlar çok korkarak gittim ama yanıldım 3 4 dakikalık bir işlem takıldıktan sonra 10 gün ilişkiye girmiyorsun kontrole gitceksin zaten doktorun daha iyi bilgilendirir seni.
Sessizakipci 3oda1salonmide randevu veya öncesinde gitmek gerekmiyor mu? Her hastanede aynı mıdır acaba
3oda1salonmide Sessizakipci her hastane aynı olmayabilir ama kuzenim randevuya gerek yokmuş direk bunun için geldim de alırlar demişti randevu ile regl debk gelmeyebilir çünkü
perimasali802_ Sessizakipci bilmiyorum ama her ikiside oluyor ben taktırmak için sağlık ocağına gittim adet değildim bunu doktor kararını verir ve öncesi kan tahlili aliyorlar ona göre
elizyaa Adetliyken rahim ağzı açık olduğu için takılması ve doğru yerleşmesi daha kolaymış randevusuz gidip direk taktirabilirsiniz ,adetiniz düzensiz ve ne zamn olacaginizi kestiremiyorsaniz normal bır gününüzde de randevu alarak gidip taktirabilirsiniz