HurremSultan kurufasulyegibi bu arada eliyle yapsa bile daha uzun sürer daha soyunmadan boşalmak ne ua
Medusa kurufasulyegibi İkinci denemede de aynısı olursa, salıver gitsin😂 @aykirikadin ne diyorsa dinle😂😂
kurufasulyegibi Medusa ahahaha öyle yaparız bugün ben yazmadım oda günaydın yazmış cevap vermedim sonra niye yazmıyorsun dedim ben geldim gittim senn yazmadın soğudun mu diye soruyor 😀
kurufasulyegibi HurremSultan soramadım ama hareketlerinden bana öyle geldi yada yapmışsa dümdüz yapmıştır hep 🤣
lanjalee kurufasulyegibi yorgunluktan mı öyle olmuş yani ? Ufak atsaymış 😅 tamam yorgunken cinsellik etkilenebilir ama sonuçta siz ilk kez yaşıyorsunuz bunu o heyecan yorgunluğu her türlü bastırırdı , her türlüüü
kurufasulyegibi lanjalee bende öyle düşünüyorum ya ben bi kaç bişeye yordum hatta sordum heycanlı miydin evet dedi zaten belliydi adam gözlerime bakamıyordu heycan yorgunluk yada uzun süredir ilişkisi yoktu yada ne bileyim ilk defa sevişiyor 😀
simonedebeauvoir kurufasulyegibi kaç yaşında bu Ama yorgunluk bahene değil eskiden dedeler tarlada çalışıt inşaatta çalışırmıi ama 8-10 çocuğu var hepsinin yorgunluk olsa onlar yapamazdı
Eskobar kurufasulyegibi madem birlikte olacak kadar samimi oldunuz fantezilerinizi birbirinize açıkça dökün bakalım o zaman çıkar içimi geçmiş bülbülümü susmuş 😂