buzdankalpler hilalcemile sen böyle anlattıkça bu bilgileri sen kullanıyomuşsun gibi anlaşılıyor 😂 aldattım ama boşayamazsın der gibi oldu. Boşanmazsan ortaya saçarım gibi tavrın olsa koşarak gider anlaşmalı boşanmaya
hilalcemile buzdankalpler dışardan öyle görünüyor evet ama bosansam zaten susarım nafaka vermem diye zamanında bosamadı ama gayıntayla konuşucam dediği gitceksrn çeker gidersin diyor ama ben kımse zarar görmesin istiyorum eşim başta sağlam sövcek sıgcek sonra boşar o cesareti bulamadım bı
buzdankalpler hilalcemile sen ve çocuklar zarar gördükten sonra onlar zarar görmüş görmemiş önemli mi?
kizatasozu hilalcemile hala alsın diyosun böyle sapik insanlara çocuğumun tırnağını bile göstermezdim ben
zuku hilalcemile cok uzuldum adina kadinlar bu dunyada deger bilmiyor gercekten. Allah en guzel yollari acsin😇
zuku hilalcemile ben konuyu anlamasamda sen neden tovbe ediyorsun ki? Anlamiyorum kusuruma bakma ne olur. Karisik yazmissin birset anlayamiyorum umarim kirilmasin.
Blondie zuku Anlattığına göre kocasıyla 9 yıldır berabermiş bir kadın varmış büyü yapmış sonra kocasını aldatmış o kadının kocasıyla birlikte olmuş ve o kişiden cocugu olmuş suan 4 yasındaymış kocası herkes biliyormus. Eltisinin cocuguda baskasındanmış