prenses90 hilalcemile tüylerim diken diken oludum hepsi bir kenara nasıl öyle bir hataya düştün sen , beynim yandı
Blondie prenses90 Anlamıyorum ben ya eşini sevmiyorsun tamam git boşan ayrıl napıyosan yap boşanmadan gidip başkasıyla birlikte oluyor bide ondan çocuk yapıp geliyor rabbim affetsin
prenses90 Blondie evet ya akıl karı değil,daha neler duyacagız bir yaşıma daha girdim,ama suçun büyügü kocada maşallah ne mide varmışş
Eskobar Blondie yok yanlış okumadın ama büyü varmış ve o adamın karısıda aynıymış😂 Neyse bana susmak ve bu postu terketmek düşer yoksa ıı olmaz sus
Blondie Eskobar zaten oraya gelince ben bir tıkandım noluyor diye 😂 terketmek en iyisi iyi şeyler olmayacak 🫡
hilalcemile Eskobar görünce nin ganınnayada eşinin kardeşinin oğlu tecavüz etmeye kalkmış yeni duydum
hilalcemile Blondie yıllardır boşanmak istedim o boşanmak istemedi beni yatakta da istemedi dışardaki bildiği kadınları örnek gösteriyor du o son vs bana git kiminle yatcaksan dedi sen doymazsın sana su kadar olcak vs çok hakaretler etti ama bosamadıda bende gittim evet yanlıştı yaptığım ama yediremadim
Blondie hilalcemile o dedi diye bunu yapman gerekmiyordu hiçbir bahane aldatmanın üstünü kapatamaz. Yok sevmiyordum yok ilgisizdi yok bana bunu dedi diye yaptım diye aldatılmaz. Boşanırsın ozaman ne yapıyorsan yaparsın. Sen dava açabilirdin eninde sonunda boşanırdın merak etme. Zaten kendiside boşardı öyle dediğine bakma. Nekadar rahatsınız birde cocuk yapmışsınız ne ar kalmış ne edep. Eşinizde çok genişmiş.
busenihicalakadaretmez hilalcemile Sen evli iken başka biriyle birlikte olacak kadar cesaretlisin ama boşanmak için mi cesaretin yok pek anlayamadım bizden ne istiyorsun tam olarak. Allah akıl fikir vermiş herkese yapman gereken asıl şeyi aejde biliyorsun
kleopatranizzz hilalcemile Arkadaşm sen zaten yapmaman gereken bütün hataları yapmışsın hala da bu evliliğe devam ederek yapıyorsun,bizden tam olarak ne duymak istiyorsun?
prenses90 hilalcemile o zaman çok geç olmadan tövbe et,boşanma davanı aç al çocuklarını kaç kurtul o pis şuursuz ortamdan,yoksa Allah korusun çoçukların bile zarar görür ve maruz kalır böyle şeylere,bildigin sapkınlık bu
hilalcemile prenses90 bosansam gitsem herşeyi göze alıp sussam kenara çekilip çocuklar nasıl olur bide çocugu babası istiyor bira büyusun sorunsuz taünıcsk birbirini ama büyük oğlum nasıl olur bilemiyorum
Eskobar hilalcemile ne istiyorsun mesela insanlar sana ne derse rahatlarsın Yada senaryo falanmı bu İnanmıyorum inanmakta istemiyorum böyle insanların varlığı beni tiksindiriyor