Kızlar merhabaaaa🌸 Bu kadar şok postların içinde biraz da normal şeylerden bahsedelim istedim. Zayıflamak istiyorum, ve bunu yapamıyorum kızlar. Var mı diyet fikirleriniz. Hani ne yapsam, ne yesem, ne gibi şeyler zayıflamaya yardımcı olur vesaire bahsederseniz çok sevinirim. Kendinizin nasıl zayıfladığını söylerseniz de çok iyi olur. Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorummmm. Fiziğim mükemmel ama ben 19 yaşındayım doğum yaptım ve haliyle kilo aldım. Göbek gitsin istiyorum. Şimdiden teşekkürler ♥️
ZAYIFLAMAA 🤩
kaardelen boyun kilon kaç acaba?
kaardelen ben aralıklı oruç uyguluyorum 1 haftadır henüz 1 kilo verdim yavaş gidiyor ama açlık krizleri yok
kizatasozu Boyum 1.65 kilom 70. Belki daha fazla olmuştur. Ama görünüş olarak asla kilolu durmuyorum şaşırıyorlar kiloma. Onun harici göbeğim var sezeryandan dolayı. Ondan aşırı rahatsız oluyorum
Oluyorumanlasana İstikrarlı gitmek çok güzel. Ama maalesef ben beceremiyorum hızlı bir kilo kaybı düşüncesindeyim.
kaardelen mümkün değil maalesef 🥹
kaardelen 19 yaşında çok büyük cesaret düşünüyorumda o yaşta daha çocuktum😶 diyette sabah yumurta bi dilim çavdar yada tam tahıllı ekmekle domates salatalık öğlen bi kase çorba akşamda en geç 6 da yine ekmeksiz herşeyden az az yersen çok güzel verirsin 1 haftada 2-3 gider
perimasali802_ Bende spor yapabilirim aslında istesem ama kendime düzen otutturamıyorum.
kukuliiiii Keşke bende bu yaşlarımın kıymetini bilip başka şeylere yoğunlaşsaydım. Ama hayat, ne getireceği belli olmuyor. Güzel yarınlara diyelim 🌸 Teşekkür ederim, ağzımı tutabilirsem deneyeceğim başlayacağım yarın
kaardelen işte göbeğin gitmesi için spor şart
kaardelen anladım bizim diyet postlarimiz vardı onlara bı göz at en son açılan diyetlendim pistuda sana biseyler katacaktır 🥰
kizatasozu Bir göz gezdireyim bakalım. Teşekkür ederim 🌸🫶