Moonlight_ kaardelen aynen öyleee bazi kiyafetlerde o kilotun cizgisi cikiyor hic hos durmuyor bence 🤣
aayhhh Medusa benim gündüzleri sıkca tuvaletim gelir çıkarmam gerekir diye kullanmıyorum, üzerinde 4-8saat yazıyordu
zuku O.b kullaniyorum yaziyor zaten gece kullanmayiniz diye uzun sure icerde kaldigi icin enfeksyon yada baska hastaliklari onlemek icin. Ben asla gece kullanmiyorum. Ped sadece gece icin normalde tampon tehlikesiz olsa asla ped kullanmam.
papatyamsigibi Moonlight_ offf bende bekarlığımda beri giyerim ve asla rahatsız olmam 😂 tanga rahatlıktır 😂
Moonlight_ papatyamsigibi bende ergenlikte basladim bu yasima kadar giyiyorum diger kilotlari sadece adetliyken gece giyiyorum 😂
papatyamsigibi Moonlight_ aynı şekilde sadece adet dönemi giyerim gerçi evde iç çamaşırı giymem 😂😂😂 sadece dışarı çıkarken
kimkimki aayhhh herşeyin bir yandan etkisi olduğu gibi onunda var. Yaz aylarında her kadın için rahatlık bence. Uzun süredir kullanmıyordum ben ama geçen ay ped sıcaklardan dolayı çok rahatsız edince hemen aldım yine..