prenses90 Sahra5 umarım yanılıyorsundur canım,hissediyorsan takipte kal derim,üzgünüm ama kadınların hisleri kuvvetli bu durumda,yani insan eşini tanıdıgı için anlıyor bir yerden acık veriyolar
Sahra5 prenses90 evet öyle yapıcam bir süre sakin kaımaya çalışıcam boş bi anında bukurum ben zaten hep bi hatası olduğunda ben kurcalamasam bile kendiliğinden karşıma çıkıyo o yüzden umarım hakikat neyse görürüm
2minnosannesi kizatasozu bazen ne yaparsan yap değiştiremezsin kaybedince kıymete biniyorsun inşallah kaybetmeden cozebilirsiniz çünkü bu ilgisizlik insanı hatayada bulastiriyor sen daha 19 yaşındasın seni öyle sevip sarmalı ki doymalisin sevgiye ama erkek işte ayı gelip ayı gidecekler 😏 Güzel çiçekler hep yaban otlarinin arasinda solup gidersen solma😔
belladonna Sahra5 Hisseden kadın/erkek var. Herkes hisseder mi bilemiyorum ama kimse bu durumu yaşamaz inşallah
_OceanLove Sahra5 bence kendini iyileştire bilirsin ❤️ kendine motive ederek. Hiç bir şeye takma olmadı evde kuran’ı aç şeytanın vesveseside olabilir❤️
Sahra5 _OceanLove o da ola bilir bilmiyorum bak açıkca konuşdum tamamı ve düşünüyorum aynı mı hiss ediyorum diye eveeeet var bişey ya illa var bişey
_OceanLove Sahra5 bu kadar için içini yiyorsa git konuşmaları gördüm de o gece başkasıyla oldun mu de. Al karşına açık açık konuş
belladonna @Sahra5 bir şeyi çok merak ediyorum ve o yüzden soruyorum postla alakası yok ama ben senin postlarına yorum yaptığımda benim cevabım dışında herkese cevap veriyorsun, beğeniyorsun bir şey yapıyorsun illaki.. Görmemiş olma ihtimalin çok düşük. Yazmamam gerektiğini mi anlamalıyım orasını anlayamadım. Eğer öyleyse bu yorumuma cevap verip beni aydınlatabilir misin?
Sahra5 belladonna selam gerçekten dikkat etmemişim hiç illa sana cevap yazıp yazmamı ki uzun zamandır da yokum aklımda da değiı herkesin adı ama gerçekten dikkat etmemişim benim postuma beni önemseyip yazan herkese cevap vermeye çalışıyorum oysaki
nilsu Sahra5 illa farkedersin. Konuşmasından tepkisinden. Sürekli kendini açıklamaya çalışıyormu sana yerli yersiz hediye alıyorsa vicdanını rahatlatmaya çalışıyordur. Böyle anlayabilirsin.
Sahra5 nilsu bana hep alırdı hediyye pahalı alır genellikle evlendiöimizden beri öyle nişanlıyken falan o yüzden ordan çözemem
Sahra5 nilsu ama paniklemiyo da geçen öyle atkadaşıyla mesajları yakaladığımda çok rahat bi şekilde ve çok kesin bir şekilde çocuklarımızın üzerine yemin ederim ben seni aldatmadım dedi sözünde haraketinde hiç bir yalan yoktu o güveni aldım amam şimdiii bilmiuorum
Sahra5 kizatasozu kovalama bırak yüz verme gerçekten bakma böyle olduğuma hayatımda sadece bu olay yok kafam çok dolu falan ama geçen yıl da bi ara sorun yaşamıştık o zaman ben dedim ki başlarım kocadan da aşkından da varlığını bile hatırlamdan bi tek kendimle ilgilendim en son bi baktım ki git gide bana yaklaşıyo falan ama ben yine depresif halime döndüm
Sahra5 _OceanLove onu sordum zaten yok dedi o geçti gitti şimdi içimi kemiren başka bi hiss var beni başından salıyo gibi hep