simonedebeauvoir Kuzenim annesine sen yüz göz olma ben konuşurum demiş ama çok kızdı. En baştan beri belliydi dedi. Benim haberim yoktu halamlada geçen ay tartışmış, oğlun üvey evlatmı ev almıyosun falan demiş daha bir sürü şey, kuzenimi ayrı doldurur gibi konuşmuş annen seni sevse alırdı benim istediklerimi gibi. Kaldıki evinde tek eksiği yok eşininde durumu iyi bunun derdi neden daha fazla bileziği yokmuş, benim üstüme ev araba varken neden onun üstüne yokmuş neden yapmamışlar. Benim olanlarda eşimle alakalı değil evlenmeden öncede vardı, ev başka semtte diye kirada e bide arabam var bunlara takılmış. Benim babam vefat etti ondan kalanları ben böyle değerlendiriyorum bana ait çünkü, bunuda orda burda kimseye dile getirmedim anlatmam kuzenim mecburen söylemek zorunda kalmış bekarken. Ozamandan tanıyorum bu yaşta nerden buldu parayıda bunları aldı demiş öyle anlatmış. Kuzenim duyunca çok sinirlendi evde tartışmışlar bu kızla ne alıp veremediğin vsr sana hep yardım etti karşılığını beni mahcup ederekmi verdin demis.Ben ev mev birşey almıyorum memnun değilsen buyur gidebilirsin amacın beni kullanmakmı demiş. Daha neler neler zaten bugune kadar sürekli annesinle arasını bozsun doldurup durmuş annen bana şöyle dedi böyle dedi beni ağlattı aslında kadının birşey yaptığı yok bu biraz fazla çaçaron.Aslında benim yüzümden tartışma çıktı üzüldüm söylemeyecektim ama şuan boşanma davam var yarın öbür gün gider hakkımda uygunsuz şeyler anlatır eder çocuğum söz konusu artık zıvanada çıktılar. Gözlerini resmen para bürümüş.