Goat konularını hep okudum boşanma da dair ama yazmadım özel konular diye fakkaaaaaat
Goat çok medeni yaklaşıyorsun medeniyet bu değil bunlar abla kardeş aşırı zehirli sinsi insanlar zaman içinde burada seni takip edip saç boyana kadar arkadaşça konuşan, gerçekte neler neler yapmıştır, bak kuzenini annesinden ayırmışlar sende oğlan annesisin sen bu yazıları al ve hem halana hem kuzenine at bunların hırstan gözü dönmüş işler hiç iyiye gitmiyor kuzenin o kadınla oldukça o da bok yoluna gidecek
Kafa yapıları iğrenç, sen misafir diye özenip sofra kurmuşsun kardeşimi eziyor diye aralarında bunu kavga konusu etmişler
Kirada oturuyor sen suçlusun ulan sanki kuzeninin kesesiyle senin kesen bir mi senle ne alaka
Sen gerçekten bunları halana ve kuzenine de kuzeninde gözünü açsın ben bu kadar tehlikeli insanlar görmedim
Sen misafirim yanında foruma girip yazışmamışsındır o kadar senin hesabına kadar bulmaları bile bir olay
O kardeşininde timsah gözyaşlarına inanma sen sustukça salağı nasılda susturduk diye aralarında gülüşüyorlar emin ol