• +18
  • 3 aylık igne

Helloo kizlarr, şimdi ben 10 ay önce doğum yaptım, ozamandan beri geri çekilme ile korunuyorum (biliyorum korunma yöntemi değil😆) ve şanslıyım ki bu zamana kadar işe yaradı. Şimdi sorum şu ki artık gerçek anlamda korunmak istiyorum, ve 3 aylık korunma iğnesini duydum. Bunu kullanan varmı? Fiyatı nekadar, nerden alinilir? Sağlık ocağında enjekte ederlermi. Ve gerçekten iyi koruyormu. Cevaplarınızı bekliyorum🩷

moncherie Kuzenim yaptırmıştı memnun kalmadı. Ama arkadaşım da tam tersi memnunum demişti. Bilemiyorum

Bende yaptırdım gayet işe yarıyor ama yinede eşinin korunması lazım eczaneden 3 aylık korunma iğrenç diyip alabilirsin adetin 2 veya 3 gün sağlıkocağında vurdurabilirsin

moncherie bende merak ediyorum adet olmama gibi bi durum varmış galiba doğrumu biliyorum

moncherie Ya bende çok merak ediyorum yaptırmak istiyorum çünkü ama aradığım yöntem beni kısıtlamamalı 😏 yani içime boşalsa bile koruyacak bir yöntem ariyom oda iğne ile bu mümkün müdür bilmiyorum

doruq ben 3 ay sonra oldum zaten sağlıkocağı size söylüyor ne zaman gelip bir daha iğne vurulacağınızı