cansever Kızlar eşimin bir hafta önce çok sevdiği bir akrabası öldü eşimi çok özledim yaklaşmak istiyorum ama tepkisinden korkuyorum nasıl yaklaşmam lazım başına gelen var mı ne yapacağımı bilemiyorum
Eskobar cansever ikisi birbiriyle bağdaşmayan meseleler bence Yaklaşmak isteyebilirsin yani yakın olarak belli edebilirsin konu açmak saçma olur biraz sırnaşmak daha mantıklı
TombulHatun cansever eşin hala üzgünse ve morali bozuksa yaklaşma acısını varsa aklına gelmez cinsellik, ama alışıp normal hayatına dönemye başladıysa ufak ufak yakınlık göstererek belli edebilirsin,
prenses90 cansever herşeyin yeri ayrı canım,tarlı bir dil ile özledim seni de zaten o sinyali alır sonrada tepkisine göre,akşam miss gibi hazırlan işi pişir☺️
HurremSultan cansever yan yana uyumuyor musunuz canimm sarılırken op ufak ufak tepkisine göre devam edersin. Hani boylr özel bir geceye hazırlanır gibi yaparsan ayıp olabilir ama direk o an hani uataktayken yaklaşmak daha doğru olabilir bence
Sutlucikolati Eşinin hali tavri nasil ? Normal eski düzenine döndüyse yaklaşmayı deneyebilirsin ama sinyal ver yani direkt söyleme ya da üzerine atlama 🤣
aslena35 cansever senin eşinin yine bi akrabası öldü için çekiniyorsun yaklaşmaya .komşumuzun kocası öldü .oğlu nişanlıydı nişanlısı gelmişti(yurt dışından) nikahları olmuştu .siz o cenaze ayağına ilişkiye girin beraber uyuyun falan .kız hamile şimdi .yani kınamak istemiyorum ama o can acısıyla babamı kaybetmişsin o mu geldi aklına.insanın birşeyler yemek bile canı istemez ken
HurremSultan aslena35 insanların acı ile başa çıkma yöntemleri ayrıdır. Ki bu kimseyi de ilgilendirmez. Su biryes yaparken elalem ne der diye düşündüğümüz elalem sizzsiniz galiba🤨 karısı olmuş bitmiş iş yani tövbe milletin şeyinin derdine de düşmeyin ya