elizyaa Sutlucikolati haha hala emziriyorum yapsam bile fayda etmez 😂o kadar kötü olmuslar ki biri anya biri Konya’da gören kaçar 🤣
Elmasekeri elizyaa benimde aşırı sarkık yaaa 😫 Sırt üstü yatınca biri sağa biri sola yığılıyor terleyince sağa sola dönerken yapışıyor cıvık cıvıklar 😅😅😅
elizyaa Elmasekeri ya puahahah afedersin ama çok kötü gerçekten anlatılmaz görmen lazım dedikleri şey sade tişört giyiyorum evde geçen eşimle denk düştük nerdeler diyo 🤣allhim ya emzirmeyi bitirsem de bütün gün boluz tutucam az toparlasin diye
Elmasekeri elizyaa benim kiler toparlamıştı canım eski haline dönmese de en azından daha iyi bir hal almıştı duşta soğuk su ile yıkamak iyi geliyor 😁tavsıye olsun 😘 Bu arada ikinciyi emziriyorum yine sarktı
elizyaa perimasali802_ ya bekarken tombul olsun diye yapmadığım egzersiz yapıyordum şimdi gördüm ebeminkini Allah’tan büyük değil çok😂🤣
Elmasekeri elizyaa 😂😂😂anlatılmaz yaşanır gerçekten 🤣🤣 kendimize gelemedik gardaş bu neeediiir bu neeediiiir😂😂
meleksen1 elizyaa Doğumdan sonra en rahatsız olduğum durum bu sanırım. Oğlum emzik gibi kullanıyor beni çok sarktı hiç hoşuma gitmiyor malesef görüntüsü 🥲
piyangobileti elizyaa benim göğsüm bekarken küçüktü hamilelikte de büyümedi emzirirken az biraz büyümüştü 2 ay önce emzirmeyi kestim ve ilk haline döndü sarkma olmadığı için bir yorum yapamayacağım inşallah eski haline döner diyelim
elizyaa perimasali802_ öyle valla ya surmedigim şey mi kaldı yapmadığım egzersiz mi kaldı Allah biliyor
perimasali802_ elizyaa sen öncelikle bire annesin ve vücudunda olanlar hepside anneliğin simgesi hepimizde oyleyiz bunu düşünerek kendini sikma canin🌸