birana firstleydii bizde çok seviyoruz bu pozisyonu ama boşalmasına izin vermem asla midem kaldırmıyor bu kadar fazlasını 😁
melaykeeee firstleydii hep yapıyoruz hem 69 hemde tek tek efsane oluyo bazen ilk bu pozisyonlarda boşalıyoruz sonra fanfini fons geçiyoruz 😍😍😍
aayhhh Sutlucikolati ben orgazm olduktan sonra eşim ilişkiyi bitirir devam ettirmez nedenini sorduğumda zararlı diyor
kaardelen firstleydii En sevdiğim pozisyonlardan biri. Sinirden kudursam bile sakinleşiyorum eşim oraya yaklaşınca 😂
usengecanne firstleydii Ya arkadaşlar benim eşimde mi bir problem var anlamıyorum oral hiç sevmiyor 4.5 senelik evliliğimizde sadece 2 veya 3 kere oral yapmama izin vermiştir kendine bense tam tersi her ilişkide istiyorum ama izin vermiyor neden anlamıyorum
kurabiyevarsimitvar usengecanne normal bence ya tiksiniyor olabilir yapılan kendi de olsa hoşuna gitmeyen çok erkek var
Betybety usengecanne benimkide aynı. 4 senelik evliyiz 5 kereyi geçmemiştir o da benim zorumla elini kolunu tuta tuta hahahah 😂😂😂
melaykeeee abasiyanik çok şey kaçırmışsın 😂😂 efsane bir şey. Ön planda dilin olması lazım. İlk başta ucunu yavaş yavaş sonra alt tarafı yumurtalıklar falan sonra vakumlama 😂😂 aman dikkat dişler değmesin 😂😂 biraz hızlı biraz yavaş
perimasali802_ abasiyanik sonra bir güzel ağzına alacan ilk defa yapacağın için once başını alarak yavaş ca islat sonra yavaş yavaş vakumlama veya emerek gel git yap 😂
perimasali802_ perimasali802_ bazen dilini kaydırak gibi kullan Dilinle yala bazen küçük bir ısırik ay köküne kadar alabilrsen tabi ama. Dikkat et şiddetli ısırma 😂🔥